Debela Berta
Primećen član
- Poruka
 - 795

Jao, pa vi ste opet trudni!Nekako u isto vreme sve "stare" trudnice zatrudnele i drugi put...
![]()
Jao Giovanna jel si i ti provalila???
Baš je slatko.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao, pa vi ste opet trudni!Nekako u isto vreme sve "stare" trudnice zatrudnele i drugi put...
![]()

...umesto da se odmaram i naspavam dok jos mogu kako mi govore...ali ovo je jace od mene 

osecam se isto kao i ranije... nema mi neke razlike, samo sto sam dobila neki nalet energije da sredjujem sve zivo, a do juce me mrzelo da radim bilo sta
ne razmisljam mnogo o tome kako ce to izgledati pa zato i ne panicim jos uvek...sve se nadam da ce me to iznenaditi i da necu stici ni da panicim...nekako sam se mnogo uneozbiljila po tom pitanju
i tebi ostalo jos malo...poslednje nedelje najbrze prolete...
.E pa za slucaj da se ne sretnemo,da ti ja vec pozelim sve najbolje i da ti porodjaj bude lak,kao meni sa Acom sto je bio (to zelim svim trudnicama,pa i sebi ponovo 
 ), i da sve prodje u najboljem redu 
Imam ali nešto čudno ne one klasične mučnine.
Retko povraćam ali mi je muka skoro svaki put kad jedem. Pošto mi se želudac smanjio na minimum (što od stomaka koji je ogroman, što od sisa koje su porasle za 1,5 broj) moram da jedem baš malo, prepolovila sam porcije hrane ali opet imam utisak kao da sam pretovarila stomak. Moram da jedem malo ali sam onda brzo gladna, ko beba na svakih 4 sata jedem.![]()
.dobar dan svima
mi smo danas usli u 40-tu, poslednju nedelju...polako se blizimo najbitnijem danu
uhvatila me manija da sredjujem sve, ceo dan sam u spidu...umesto da se odmaram i naspavam dok jos mogu kako mi govore...ali ovo je jace od mene
![]()

dobar dan svima
mi smo danas usli u 40-tu, poslednju nedelju...polako se blizimo najbitnijem danu
uhvatila me manija da sredjujem sve, ceo dan sam u spidu...umesto da se odmaram i naspavam dok jos mogu kako mi govore...ali ovo je jace od mene
![]()

Jao Giovanna jel si i ti provalila???
Baš je slatko.![]()
.Pol nismo uspeli da vidimo,jer se bebica u tom trenutku okrenula karlicom napred i sela u turski sed,a pri tom se nesto sklupcala,kaze dr "kao da joj je zima" 
.Doktorka je rekla da joj se ucinilo da je ponovo decak,ali je naglasila da uopste nije sigurna i da se u ovoj nedelji jako lako pogresi,zasigurno cemo znati za mesec dana.Meni je bebica bila jaako slatka dok sam je gledala kako se igra rucicama,da mi je sada potpuno svejedno da li je decak ili devojcica,samo da mi je zivo i zdravo.A sad nam se ozbiljno nametnula dilema oko muskog imena 
Bila sam danas na ultrazvuku,bebica je super,hvala Bogu,teska je 170 grama,bas smo je dugo posmatrali kako se igra rucicama i stavlja palac u usta
![]()
.Pol nismo uspeli da vidimo,jer se bebica u tom trenutku okrenula karlicom napred i sela u turski sed,a pri tom se nesto sklupcala,kaze dr "kao da joj je zima"
.Doktorka je rekla da joj se ucinilo da je ponovo decak,ali je naglasila da uopste nije sigurna i da se u ovoj nedelji jako lako pogresi,zasigurno cemo znati za mesec dana.Meni je bebica bila jaako slatka dok sam je gledala kako se igra rucicama,da mi je sada potpuno svejedno da li je decak ili devojcica,samo da mi je zivo i zdravo.A sad nam se ozbiljno nametnula dilema oko muskog imena
![]()

Drage trudnice, zna li neka da mi odgovori da li je opasno da pijem šumeće tabletice kalcijum (ili bilo koje druge šumeće)? Prijaju mi, a kao da sam negde čula da ih treba izbegavati...
Ja sam ušla u 16.nedelju, napredujem, mada postajem jako nestrpljiva
Pozdrav za sve![]()

Vec nekoliko veceri unazad ne mogu da spavam.Legnem oko 2h, onda mi postaje vruce (ali samo tabani su u pitanju) a onda nastupa nervoza odatle.Ja stvarno ne znam sta da radim i kako cu da izguram do kraja.Jutros sam na pr.legla u 4.30 probudila se oko 6.00, pa sam nastavila posle toga do 7.30 i tako se na 1h budilai spavala.Sta da radim? 

Драге труднице, имам једно питање за вас.
Колико сте се угојиле у трудноћи?
Колико килограма сте добијале у прва 4 месеца и колико је нормално тј. како кажу доктори?
Срећно са стомачићима.
Мазите их.
![]()

Драге труднице, имам једно питање за вас.
Колико сте се угојиле у трудноћи?
Колико килограма сте добијале у прва 4 месеца и колико је нормално тј. како кажу доктори?
Срећно са стомачићима.
Мазите их.
![]()