Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: E kockice, i ne bila ovakva, kad po ceo dan jurcam sa ovim mojim malisom... :hahaha: :hahaha: :zurka: , al ne zalim se, super nam je! Ako ovako nastavim na porodjaj cu otici kao stapic sa stomakom :hahaha:, a bas bih volela da se malcice "dopunim" tamo gde treba...mislim da ostane i posle porodjaja malo. Posle prvog porodjaja sam totalno izgubila apetit i za nepunih 2 meseca bila sam ista kao pre trudnoce, tacnije ista kao sada...Kao da nisam ni bila trudna ;)
A to za grisine i krekere je tacno, bar u mom (prvom) slucaju, pored badema, dosta mi je i to pomagalo oko gorusice...

e pa drugari, ova beba nece jos napolje...bili danas na ctg-u i pregledu, kaze doktorka nece ovde skoro jos nista da se desava :aha:...
mi cemo vas izvestavati redovno...u svakom slucaju sitno sad odbrojavamo...koliko god da se oduzi cekanje, 3 nedelje maksimum moze da bude :mrgreen:

Znas kako..meni su rekli d acu d ase porodim cim udjem u 9 jer je beba bila nisko..a ja prenela 10 dana :hahaha::hahaha: georgina..ovde su me ispracale 10 puta hehe...
Tako da ..spremi se ti draga..nikada se ne zna..beba ce napolje kada ona hoce, a ne kada dr kaze :) ...II Srecno :heart:

e pa drugari, ova beba nece jos napolje...bili danas na ctg-u i pregledu, kaze doktorka nece ovde skoro jos nista da se desava :aha:...
mi cemo vas izvestavati redovno...u svakom slucaju sitno sad odbrojavamo...koliko god da se oduzi cekanje, 3 nedelje maksimum moze da bude :mrgreen:

hihihihiihih, kad je meni dr rekao, ako bih ti slučajno pukao vodenjak
zovi me odmah, :worth:
ja sam znala da ću se prije porodit,i da će mi puknuti vodenjak
i tako je i bilo 15 dana prije:rotf:
bananice ti si prva od trudnica da postaneš mamica:cvet:

Hehehehe znaci lazni alarm... :aha:

Znas kako..meni su rekli d acu d ase porodim cim udjem u 9 jer je beba bila nisko..a ja prenela 10 dana :hahaha::hahaha: georgina..ovde su me ispracale 10 puta hehe...
Tako da ..spremi se ti draga..nikada se ne zna..beba ce napolje kada ona hoce, a ne kada dr kaze :) ...II Srecno :heart:

Jao da kad se setim! :hahaha: mi je taman otpratimo kad eto ti nje natrag, nece malisa jos uvek napolje :rotf:

..ja sam u petak, 11.8 bila na UZ i CTG pregledu,
termin je bio 20.8..
..kaze dr - "necete skoro, josh 7 do 10 dana, taman do termina"..
..moj sin se rodio 12.8. u 4 ujutru..nekih 14h posle tog pregleda.. :mrgreen:

..ja sam u petak, 11.8 bila na UZ i CTG pregledu,
termin je bio 20.8..
..kaze dr - "necete skoro, josh 7 do 10 dana, taman do termina"..
..moj sin se rodio 12.8. u 4 ujutru..nekih 14h posle tog pregleda.. :mrgreen:

12. 08 i moja sestričina, šmizla slavi rođendan..Ima 20 meseci..i prava je Lavica..Ja je zovem i kit ubica jer se mršti i nekad gleda te ko kit ubica...Za razliku od brata koji je maza i umiljato dete, ona je sve suprotno od njega..

E sad za krekere,to ko ima mucnine i povraca dobro je da jede ujutru cim se probudi i dok ne ustane,tj treba da stoje pored kreveta...A to za grisine da nogoje nije tacno,mozda negoje al to su gluposti,jer ima vitamine nema,jer ima nesto sto je jako potrebno nasem telu nema,znaci da su gluposti kao i smoki i cips,cak i krekeri,al boze moj nekada moze,ne tamaniti ali po neki moze..bolje da se pojede recimo jabuka nego uzeti grisine,zdravije je...za gorusicu dobro su kokice i casa gaziranog soka,dobri su i bademi,zavisi sta ko me odgovara!

Poslednja izmena:
Eh pa ni kokice ni gazirana pica, ni bademi nemaju nikako posebne aditive za trudnice, ali pomazu... a verujem da kad si trudna ne razmisljas previse o tome dal ima aditive ili ne dok povracas ili ne mozes da se oporavis od gorusice :aha: jabuka je zdrava, ali pravi nenormalnu gorusicu jer zna da bude kisela :eek: ja licno mrzim smoki i cips, pa nisam imala taj problem, ali sam tamanila krekere samo tako preko celog dana i bilo mi super! :klap: podrazumeva se naravno kao sto bonzita kaze da se redovno uzimaju zdravi obroci, pa mozda i vitamini za trudnice, onda to sto jedete krekere nece ama bas nista smetati... :aha: :cao:

Kad sam prvi put bila trudna kad god mi se jave mucnine ja pojedem celu kesu smokija soko stark :aha: :aha:.Ja inace obozavam sve te grickalice i nista od toga nisam izbacila u ovoj trudnoci.Za sada sam se ugojila 13kg (u 8-mom mesecu sam) i to mi je ok :ok:Ovo je jedina trudnoca gde nisam imala ni mucnine ni gorusicu (bar ne do sada)

ej zenskice, gde ste mi? samo da vas sve pozdravim... ju, bananica je jos tu???? heheheh... dobro, neka je, hocu da cujem jos jedno iskustvo, pre nego sto odem i ja u porodiliste... hehhehe... nama ostalo jos 32 dana,al ja bas imam osecaj da ce biti pre. zeza i mene ta gorusica ponekad,al ja jedem bas sve, prava sam prozdrljivica postala, hvala bogu pa se ne vidi toliko, heheheh... cmok za sve vas...

ej zenskice, gde ste mi? samo da vas sve pozdravim... ju, bananica je jos tu???? heheheh... dobro, neka je, hocu da cujem jos jedno iskustvo, pre nego sto odem i ja u porodiliste... hehhehe... nama ostalo jos 32 dana,al ja bas imam osecaj da ce biti pre. zeza i mene ta gorusica ponekad,al ja jedem bas sve, prava sam prozdrljivica postala, hvala bogu pa se ne vidi toliko, heheheh... cmok za sve vas...

Budi srecna sto se ne vidi... :aha: CMOK! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back