Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Mislis bas na bol u kostima karlice ili te nesto u karlici ziga?Mene samo povremeno nesto zigne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, i eto ipak cemo biti zajedno na kutku

Hehehe,eto sta ti je kad se ne vidis sa muzem sedam meseci
E pa ja se bas radujem zbog tebe, i eto ipak cemo biti zajedno na kutku
![]()
![]()

kažu kad je trudnoća drugačija kao pol je drugačiji,pa jedva čekam da vidim šta će biti, ja navijam za jednu devojku![]()
,nadam se da cemo saznati 13.maja.Nadam se da se necu razocarati ako mi kaze da je bata,pa polako sebe pripremam i na tu opciju,naravno ja ovu bebicu vec obozavam,ali plasim se da se ne razocaram,pa da mi se beba rastuzi ako je bata sto se mama nije obradovala,tako da nek mi je zivo i zdravo
,pa ako je bata,bice i trece za par godina 
bice i trece za par godina.

Znas Kockice sta je tu jos super,sto je Martica mala,pa se nece secati perioda kad je bila jedinica,pa nece ni biti ljubomorna.Ja se brinem za Acinu reakciju kad beba stigne kuci,on se strasno ljuti kada se obratim nekom drugom malom detetu i odmah me gura od tog deteta,tako da se nadam da ce dok se beba ne rodi,Aca propricati,tj. jos se malo urazumiti da mozemo da mu objasnimo,jer sad kad mu pricam o bebi on me gleda belo,ma ni ne slusa me![]()

Vidim ja da cemo ti i ja opet za par godina biti na kutku u isto vreme![]()

Ako je ponovo decak.Mada,ko zna,mlada sam,kako sam krenula ne bi me cudilo da ih do 30-te imam cetvoro
Meni je dvoje dece,decak i devojcica,uvek bilo idealno,ali s obzirom na to da kad ja budem imala 30,Aca i ova bebica ce imati 10 i 8,mozda se tamo negde blizu 30-te odlucim i za trece.

Kako ste ovog jutra?Ima li nekih novina?Dobro jutro stomacici![]()
![]()
Kako ste ovog jutra?Ima li nekih novina?
sve ok kod nas, mene ledja malo bole, ali danas nisam povracala jos, juce jesam
nista novo kod mene, samo sto jos nikome ne govorim u okolini za trudnocu... 

Jutrosve ok kod nas, mene ledja malo bole, ali danas nisam povracala jos, juce jesam
![]()
nista novo kod mene, samo sto jos nikome ne govorim u okolini za trudnocu...
![]()
...sve je moguce jer na pocetku organizmu treba vremena da povrati normalan ritam ovulacije, pa je moguce onda i vise beba napravitiKockice a šta kaže mama?
Ma ja još nemogu da vjerujem da ćeš prije mene,
ja ću onda da požurim pa da skupa![]()

kockice, ti ces ko georgina...skoro dve godine ces biti trudna samo sa kratkom pauzom...zamisli stvarno ako budu blizanci
...sve je moguce jer na pocetku organizmu treba vremena da povrati normalan ritam ovulacije, pa je moguce onda i vise beba napraviti
bas je to super...ima uz marticu to vreme za cas da ti prodje
umrecu... 
Bitno je da sve bude u redu..A dal' će biti jedna ili 2 zar je vazno...
Kockice kad je bal nek je bal..Bitno je da sve bude u redu..A dal' će biti jedna ili 2 zar je vazno...
![]()

Napokon malo lepse vreme 

Evo stize i 33-a nedelja 

Pocinjemo sa odbrojavanjem polako 

Cao svima!
Pocinje jako da me nervira i pomalo plasi to sto mi se stomak jos uvek ne primecuje,tj sad mi se cini kao da se malo i smanjio...Mama i muz mi kazu da mi to deluje tako jer sam smrsala,pa je salce nestalo,ali ja pocinjem da se brinem...
Kad ste pocele da osecate bebu?Ja sam Acu prvi put osetila 3.novembra,tad sam bila trudna ovoliko koliko sam sada,tek usla u 4.mesec,a za ovu bebicu,cini mi se da se juce malo vrtila,ali nisam sigurna,mozda su to samo bila creva....Da mi je samo da je pocnem osecati,pa da se ne brinem vise toliko.Inace danas mi je ceo dan muka i povracam![]()

.
Ja se borim sa sobom ceo dan da ne dizem paniku i da se smirim i slicno, ali... Ne vredi. Unapred se izvinjavam, sigurno je mnogo pisano na ovu temu i ja sam pokusala da nadjem odgovor, ali nisam uspela a zivci su mi vec malo napetiji... Pa, da pitam, a vi nemojte da se ljutite sto ponavljam 
Tako da ne znam ni da li mi treba neka informacija ili uteha 
Pomirena skroz) nego ne znam sta mi sad bi... Ali bas sam se uplasila 
I kakav je bol alarmantan? Ne deluje mi kao kontrakcija, nego... Ne znam
A na netu pise da "u normalnoj trudnoci ne bi trebalo da bude bolova"
Sto meni deluje malo nelogicno.
Valjda bih samo zelela da cujem - da li jos nekog boli stomak u toj "normalnoj trudnoci"...?Kockice!!!! Nije valjda opet!!! CESTITAM ako jeste...
Prosto me sramota da vam pisem nakon ovoliko vremena.....opet me muka potjerala.....
Bebica je slatka, zdrava, prava, ljubi je majka.....CURICA....rodjena zacas...
ALI
i dan danas (vise od tri mjeseca) me boli repnjaca.....jel ko cuo za to? repnjacu je ona prilikom poroda zakacila....i jos me boli....
isla sam porodicnom, kiroprakticaru, ginekologu, fizijatru - svi kazu da se strpim i cekam da ce proci......a ja sutra moram na posao i 8 sati sjediti......
muka mi je od ove situacije....placem non stop. sto je ostavljam (a moram - porodiljsko traje 12 nedelja u NL) i sto ne mogu da prihvatim da je 3 mjeseca normalno da ne mozes sjediti.....
jel iko cuo ista o ovome - ima li iko ikakav savjet?!?!?!
tako se osjecam glupo.