Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo drage moje, kako ste mi, kako napreduju bebice? :heart:
Mozda sam ovo trebala napisati u forumu Zdravlje ali ok...
Ujutru dok sam se tusirala primetila sam na levoj dojci grudvicu velicine manjeg graska. Uspanicila sam se i otisla kod svog ginekologa. Medjutim on nije bio tu, tu je bila njegova mladja koleginica. Kada me je pregledala, ustanovila je da nemam razloga za brigu, da je u pitanju samo masno tkivo i dala mi je neki mast od kojeg bi treblo nestati... Ja sam je pitala da li je moguce da dodje do nekih komplikacija al ona mi pricala sve nesto nepovezano tako da je nista nisam razumela... Nekako mi se cinilo da i ona sama ne zna... :sad2:
Odlucila sam da sacekam da se vrati moj ginekolog pa da opet odem na pregled jer nesto nemogu mirno da spavam, valjda je sugestija u pitanju... :confused:
Da li vi mozda znate nesto o ovome? :think:
:bye:

Ma videces sve ce proci brzo i lako..nemoj da razmisljas,mada kad pocnu kontrakcije videces neces imati vremena da razmisljas sve se desava brzo i jedva ces cekati da se vec jednom porodis...ajde budi nam hrabra :heart: uskoro ces drzati tvoju princezicu u narucju cekaj sad si usla u 38,pa kad ti je tacno termin?E jedino si ti i suza ostale od nase grupe...jupiii posle onoliko deckica dve devojcice sad dolaze :heart:

meni su pre par dana pocele blage, nepovezane kontrakcije...bilo je krajnje vreme jer ja nista od toga nisam osecala sve do sad, a neke zene ih osecaju jos od 7. meseca...kaze doca da one nastaju od toga sto beba polako krci sebi put ka dole :D...ona trci guzu :guza: i meskolji se, srecica mala vec joj je postalo tesno...nocu kad ja spavam ona krene da udara, ja nista ne reagujem, a tata sve to budno prati :hahaha: doktor nam je rekao da kad kod bebe u stomaku uocimo pravilnost u aktivnosti, da ce ona tu pravilnost da verovatno zadrzi i po rodjenju. tako da nama ne ginu neprospavane noci :sad2::hahaha:

sad dolazi vreme za devojcice :brus:

meni su pre par dana pocele blage, nepovezane kontrakcije...bilo je krajnje vreme jer ja nista od toga nisam osecala sve do sad, a neke zene ih osecaju jos od 7. meseca...kaze doca da one nastaju od toga sto beba polako krci sebi put ka dole :D...ona trci guzu :guza: i meskolji se, srecica mala vec joj je postalo tesno...nocu kad ja spavam ona krene da udara, ja nista ne reagujem, a tata sve to budno prati :hahaha: doktor nam je rekao da kad kod bebe u stomaku uocimo pravilnost u aktivnosti, da ce ona tu pravilnost da verovatno zadrzi i po rodjenju. tako da nama ne ginu neprospavane noci :sad2::hahaha:

Jao ovome se i ja nadam :klap:

Zdravo drage moje, kako ste mi, kako napreduju bebice? :heart:
Mozda sam ovo trebala napisati u forumu Zdravlje ali ok...
Ujutru dok sam se tusirala primetila sam na levoj dojci grudvicu velicine manjeg graska. Uspanicila sam se i otisla kod svog ginekologa. Medjutim on nije bio tu, tu je bila njegova mladja koleginica. Kada me je pregledala, ustanovila je da nemam razloga za brigu, da je u pitanju samo masno tkivo i dala mi je neki mast od kojeg bi treblo nestati... Ja sam je pitala da li je moguce da dodje do nekih komplikacija al ona mi pricala sve nesto nepovezano tako da je nista nisam razumela... Nekako mi se cinilo da i ona sama ne zna... :sad2:
Odlucila sam da sacekam da se vrati moj ginekolog pa da opet odem na pregled jer nesto nemogu mirno da spavam, valjda je sugestija u pitanju... :confused:
Da li vi mozda znate nesto o ovome? :think:
:bye:

Najbolje je da sacekas svog ginekologa.A ta mast sto ti je dr dala,procitaj dobro da li smes u trudnoci da je koristis.

Enna čestitamo od srca, nek nam je momak živ i zdrav pa da ga ženimo uskoro :D
:vatromet::vatromet::vatromet:

Tijana nemoj da se brineš, meni često tako izlaze neke kvžice po grudima pa se same povuku posle nekog vremena, meni je ginekolog rekao da to najverovatnije samo otekne neka mlečna žlezda pa se skloni, inače mi se češće dešava kad sam bolesna ili kad je imunitet u padu. Sačekaj svog ginekologa i bez brige.

Bananice, jupiiiii ti si sledeća... Verovatno ti se beba spustila za porodjaj pa imaš manje tegoba, tako je meni bilo pred porodjaj od trenutka kad mi je ispao čepić 8 dana pred porodjaj sve mi je bilo lakše.

Uživajte žene, mazite svoje velike i male stomake.
Ljubimo vas nas troje i Vanja. :zag:

Zdravo, zdravo!!!!

Jel zna neko da mi odgovori na pitanje - pratim rast hcg-a zbog prosle hemijske trudnoce... Radila sam ga u cetvrtak, tad je bio 13150, pa sam ga uradila juce (posle 4 dana) i bio je 32 hiljade i nesto... Tek u cetvrtak idem na UZ, a sad me naravno nestrpljivu kopka jel ovo u redu skok za cetiri dana??? Ako neko zna... Znam da se od prilike duplira na svaka dva dana.... Valjda je u redu... :think:

Ajmoooo :klap: :D :zurka:

Zdravo, zdravo!!!!

Jel zna neko da mi odgovori na pitanje - pratim rast hcg-a zbog prosle hemijske trudnoce... Radila sam ga u cetvrtak, tad je bio 13150, pa sam ga uradila juce (posle 4 dana) i bio je 32 hiljade i nesto... Tek u cetvrtak idem na UZ, a sad me naravno nestrpljivu kopka jel ovo u redu skok za cetiri dana??? Ako neko zna... Znam da se od prilike duplira na svaka dva dana.... Valjda je u redu... :think:

Ja se u to zaista ne razumem,pojma nemam ni koliki je meni sada,nemoj da se brines,sigurno je to normalno.

Inace drage moje meni je od sinoc lose,iscrpljena sam,muka mi je,gladna sam,povracam,i na sve to danas u 6 imam ispit :sad2: :besna:
Kuvam jako lep becarac sa mesom i sve se plasim da necu moci da ga jedem :sad2:

I ja nisam imala mucnine do pre par nedelja.I to mi nisu klasicne mucnine,nego dva dana mi bude super,a treci dan mi ceo bude mucan,da nadoknadi sto sam dva dana uzivala,i tako stalno :(
Sad mi je malo bolje,taman pred rucak :D

Cuti dobro je da ti nisu konstantne mucnine... ja sam ih imala od 5. nedelje pa sve do 12.te! :besna: to je bio blagi uzas... svaki dan sam povracala minimum 2 puta, maximum 6 :eek:

Ajde prijatno ti bilo i srecno na ispitu!!! :zag: :cvet:

Haha,ma ono je bilo uzasno,ali zato je porodjaj bio bombonica,svima zelim takav porodjaj,i sebi ponovo naravno :D

E odoh da rucam :klap: , nadam se da cu uspeti :D
Aaaaaa pa tek sad vidim da sam premasila 1000 postova :klap:

Ma samo da nije 8. i 9.meseca bilo, meni bi bilo super :aha: Makica je bila teska i lezala je glavicom na dole non stop, spustila mi se duboko u karlicu, htela sam da svisnem od bolova u karlici :dash:

Lepo ruckaj i cestitam na postovima!!! :klap: :zurka: :vatromet:

I ja nisam imala mucnine do pre par nedelja.I to mi nisu klasicne mucnine,nego dva dana mi bude super,a treci dan mi ceo bude mucan,da nadoknadi sto sam dva dana uzivala,i tako stalno :(
Sad mi je malo bolje,taman pred rucak :D

Ja nesto verujem, kad nisam do sad valjda necu ni od sada imati mucnine... :sad2: Samo da mi bude kao prva trudnoca... to zelim svima;) samo jos kad bih znala kako da napunim zeludac :think:

Eh nema me jedan dan i šta ste sve napisale:eek:, taman mi na poslu neće biti
dosadno, hihihih, :hahaha:
da poželim sve najbolje bananici i mashalini ulazak u novu nedelju,:cmok2:
čini mi se da je bananica na redu,:cmok:
a Kockice:per: pa nema smisla da se pridružiš ovom kutku prije mene,
ali neću se ja ljutiti, to sve radi kutka da ne zamre:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back