>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
Zdravo drage moje, kako ste mi, kako napreduju bebice? 
Mozda sam ovo trebala napisati u forumu Zdravlje ali ok...
Ujutru dok sam se tusirala primetila sam na levoj dojci grudvicu velicine manjeg graska. Uspanicila sam se i otisla kod svog ginekologa. Medjutim on nije bio tu, tu je bila njegova mladja koleginica. Kada me je pregledala, ustanovila je da nemam razloga za brigu, da je u pitanju samo masno tkivo i dala mi je neki mast od kojeg bi treblo nestati... Ja sam je pitala da li je moguce da dodje do nekih komplikacija al ona mi pricala sve nesto nepovezano tako da je nista nisam razumela... Nekako mi se cinilo da i ona sama ne zna...
Odlucila sam da sacekam da se vrati moj ginekolog pa da opet odem na pregled jer nesto nemogu mirno da spavam, valjda je sugestija u pitanju...
Da li vi mozda znate nesto o ovome?

Mozda sam ovo trebala napisati u forumu Zdravlje ali ok...
Ujutru dok sam se tusirala primetila sam na levoj dojci grudvicu velicine manjeg graska. Uspanicila sam se i otisla kod svog ginekologa. Medjutim on nije bio tu, tu je bila njegova mladja koleginica. Kada me je pregledala, ustanovila je da nemam razloga za brigu, da je u pitanju samo masno tkivo i dala mi je neki mast od kojeg bi treblo nestati... Ja sam je pitala da li je moguce da dodje do nekih komplikacija al ona mi pricala sve nesto nepovezano tako da je nista nisam razumela... Nekako mi se cinilo da i ona sama ne zna...

Odlucila sam da sacekam da se vrati moj ginekolog pa da opet odem na pregled jer nesto nemogu mirno da spavam, valjda je sugestija u pitanju...
Da li vi mozda znate nesto o ovome?

i meskolji se, srecica mala vec joj je postalo tesno...nocu kad ja spavam ona krene da udara, ja nista ne reagujem, a tata sve to budno prati
doktor nam je rekao da kad kod bebe u stomaku uocimo pravilnost u aktivnosti, da ce ona tu pravilnost da verovatno zadrzi i po rodjenju. tako da nama ne ginu neprospavane noci 

Makica je bila teska i lezala je glavicom na dole non stop, spustila mi se duboko u karlicu, htela sam da svisnem od bolova u karlici 

pa nema smisla da se pridružiš ovom kutku prije mene,