Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace meni se od jutros na usnama pojavila gomila groznica,ne znam sta da radim,imam Aciklovir,ali citam ne smeju ga koristiti trudnice i dojilje...Stvarno ne znam zasto mi se ovo dogodilo...mada cini mi se da sam i u prethodnoj trudnoci patila od toga,ali tek tamo negde pred kraj...Sta da radim :sad2:

Inace meni se od jutros na usnama pojavila gomila groznica,ne znam sta da radim,imam Aciklovir,ali citam ne smeju ga koristiti trudnice i dojilje...Stvarno ne znam zasto mi se ovo dogodilo...mada cini mi se da sam i u prethodnoj trudnoci patila od toga,ali tek tamo negde pred kraj...Sta da radim :sad2:

pa nista...:)
jeste da ume da bude dosadna, ali nije to toliko strasno da se ne moze izdrzati bez mazanja lekova...a i prodje brzo samo od sebe...sa acikolovirom samo malo brze...
ja sam imala isto i cekala da sama prodje :cao:

Mila ja sam isto imala jednom u trudnoci,smes aciklovir,ja sam ga mazala doca mi je to prepisao,i nije opasno za bebu ako si vec imala pre trudnoce,a ako nisi trebalo bi neke analize...
Slobodno mazi aciklovir :ok: nema nezeljni efekti po bebi...pozz

Drage moje sadasnje i bivse trudnice Hristos vaskrse!Provedite ovaj dan u veselju :)
@Barbara@ dobro nam dosla na kutak :).Mislim da je ovde vecina trudnica oko 6-og meseca :) ,ma uostalom to nije ni bitno,sve se mi ovde lepo druzimo bez obzira na nedelju :)
Ma ja sam vec odmakla u sedmom mesecu...cak sta vise po vasem vremenu veceras sam se porodila!! trojkice!!!!!:vatromet: u pocetku kad sam saznala da sam trudna rekli su mi da cekam blizance,ali to je bio ne pouzdan odgovor!Porodila sam pre vremena dva decacica i jednu prelepu devojcicu! ja sam na klinici nisam ni mogla da spavam od uzbudjenja cak sam terala decka da mi donese laptop da vam javim!...Ceo zivot mi se preokrenuo....bebice su sada u inkubatoru....tako sam srecna!! :pPa sada mislim da je vreme da predjem na drugu temicu posto nisam vise trudna! Pozzzdrav svima vama i zelim vam da lepo provdete ostatak trudnoce!! veeeliki pozzz:heart::heart::heart:

Ma ja sam vec odmakla u sedmom mesecu...cak sta vise po vasem vremenu veceras sam se porodila!! trojkice!!!!!:vatromet: u pocetku kad sam saznala da sam trudna rekli su mi da cekam blizance,ali to je bio ne pouzdan odgovor!Porodila sam pre vremena dva decacica i jednu prelepu devojcicu! ja sam na klinici nisam ni mogla da spavam od uzbudjenja cak sam terala decka da mi donese laptop da vam javim!...Ceo zivot mi se preokrenuo....bebice su sada u inkubatoru....tako sam srecna!! :pPa sada mislim da je vreme da predjem na drugu temicu posto nisam vise trudna! Pozzzdrav svima vama i zelim vam da lepo provdete ostatak trudnoce!! veeeliki pozzz:heart::heart::heart:

CESTITAM!!! :vatromet: :orkestar: :vatromet: :veseljaci: Sve najbolje vam zelim! :heart:
Trojke :klap: svaka cast!Inace ti ces nam uci u knjigu rekorda kao trudnica koja je dosla na kutak i isti dan ga napustila :super:

Znaci moze Aciklovir..jao a ja se nesto plasim da ga stavim...ma ni necu ga stavljati,koristim bebi puder,i vec su se i osusile,nestace brzo.Hvala vam svima na savetima :heart:

čestitamo od srca,i čekamo te na Savetima za bebe,i u Kafanici za bivše trudnice..hehehe...:heart:...želim svu sreću tvojim trojkama,i da uživate sa njima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno ti i tvoj dečko...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:super::cmok2:

HVALA VAM OD SRCA!!!:heart: ...na svoj podrsci i lepim recm! Thanks!!!!

Trojke???
ČESTITAMO :vatromet::vatromet::vatromet:

I nemoj sad da mi brišeš, pričaj kako je prošlo??? Kako si se porodila i što tako rano (ako sam dobro pročitala 7 mesec)? I gde si se porodila? I sve mi pričaj ja sam u panici jer ne znam ni jednu koja je imala više od jedne bebe. A čeka me... :D

Pa jeste prerano i ja nisam to ocekivala i dozivela sam sok. Medjutim pre toga dozivela sam stres pa je porodjaj poceo pre vremena! Sestra mi je pala sa motora i ja sam se puuuno nasekirala jer su je odveli na intezivnu! A onda su mene prebacili na kliniku,gde sam primila nesto za smirenje,ne znam sta su mi tacno dali,cak sam i povracala! Eto,po vasem vremenu sinoc izemdju sedam i osam porodila sam moje slatke bebice:P! Bas su male,mada ja koliko sam bla uplaena zbog prevremenog porodjaja misila sam da ce biti manje! Sestrica mi je ok.. polomljena joj je noga i zadrzace je jos par dana u bolnici! Ali sinoc kada je cula da se poradjam dotrcala je u salu i onako taze staljen gips je pukao pa su joj stavljali novi...ali doobro! Moj decko je presrecan,ceo dan slave...i tako! Ja od uzbudjena nisam ni mogla da zaspim...bila sam tooliko umorna! Eh da ,u Bostonu sam se porodila...pa tu zivim! :bye::heart:

Ja i Lazar ti čestitamo od srca, da budete puno srećni i zdravi i puno :cmok::cmok2::zag:
od nas za vas , mamici:cvet: a malim anđelima :zag::andjeo::zurka:, pričaj nam kako si prošla,:manikir: kako se osjećaš i sve što ti padne na pamet,,hihih, troje-pa ti si sretnica, odmah bih da se riješiš,:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back