Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto mislis da ces poraniti?

pa ne znam ni sama, beba mi prednjaci dosta u kilazi i velicini u odnosu na bebe mojih drugarica u istoj nedelji, a nekako, bila mi je neredovna perioda poslednjih meseci, tako da nisam sigurna... ne mora da znaci, jednostavno takav osecaj, moze i da prevari :-) a negde sam i nacula da je veca verovatnoca da majka koja je rodjena pre vremena (a ja sam ta) i sama rodi dete pre termina. al dobro, ko zna dal je i to tacno.... cmokic za sve mame i bebice....

Ja ću još koji mjesec odmorit ;), pa se pridružujem ovoj temi, mislim nadam se,
vidjet ćemo šta će biti, nije to radi mene, nego radi teme da ne zamre,hihihiihihiihihi....:lol::lol::lol::cmok2:

Samo ti mene zezaj, hahahah :hahaha: :hahaha: :hahaha: :mrgreen:

šta zabušavamo...nemoj da ti dođem tamo...evo stiže mužić,pa ima da ga naskočim i tražim bebu na poklon:D

Ajde ajde dodji mi! :tease: :tongue2: :mrgreen:
A za to naskakanje... :rumenko: :per: :rotf:

Drage moje trudnice... Imam jedan mali problemcic... Mislim nije nista strasno, znam da je to uobicajeno za trudnocu al eto...
Neznam kakva su vasa iskustva ali ja veoma tesko podnosim ovu trudnocu. Imam nesanicu, mucnine, sve sto pojedem ispovracam, imam bolove u stomaku... Bila sam kod ginekologa ali on kaze da je to uobicajeno...:think:
Kad sam prvi put bila trudna zaista nisam imala nikakvih problema. Apsolutno nista... A sada... :neutral:
Pa bih vas pitala... Sta da jedem, ili mozda da pijem neke cajeve... sta preporucujete... :hvala:
Pozzz

Meni je tako bilo u prvoj trudnoci od 7-me nedelje,i nista mi nije pomoglo,secam se kako sam za svakim obrokom plakala,gledam kako svi oko mene jedu i uzivaju,i ja bih tako,ali mi svaki zalogaj kao noz u zeludac,i onda kad jedva nekako pojedem,odmah sve povratim,bila sam vecito gladna...uh...izdrzala sam nekako do cetvrtog meseca i onda su sve te muke odjednom nestale.A sada u ovoj trudnoci samo sam jednom povracala :D.

Meni je tako bilo u prvoj trudnoci od 7-me nedelje,i nista mi nije pomoglo,secam se kako sam za svakim obrokom plakala,gledam kako svi oko mene jedu i uzivaju,i ja bih tako,ali mi svaki zalogaj kao noz u zeludac,i onda kad jedva nekako pojedem,odmah sve povratim,bila sam vecito gladna...uh...izdrzala sam nekako do cetvrtog meseca i onda su sve te muke odjednom nestale.A sada u ovoj trudnoci samo sam jednom povracala :D.

E meni je sada tako...:confused: Danas ni na posao nisam otisla, jako mi je lose... Mucnina, glavobolja... Nadam se da ce prestati...:sad2:

Cao svima!Ja sam nova na ovom forumu.Trenutno sam 31.nedelja trudnoce.Inace ovo mi je prva trudnoca,sve me zanima,stalno citam i visim na sajtovima posvecenim trudnicama.Mislim da ce mi sve biti lakse ako sam upucena...Jel ima ovde jos neka trudnica kojoj je termin u maju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back