Pa kad su me svi isprepadali odmah, kako ces se sad farbati, do sad sam izdrzala posto se farbam u moju prirodnu boju pa kad skupim kosu nisu se sede ni videle, al' sad vec izbijaju i kad je skupim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema naucnih dokaza da farbanje steti plodu na bilo koji nacin, no, nema dokaza ni da ne steti..pa onda kazu za svaki slucaj nemoj i tako dalje...da bi se ogradili
Ja sam se farbala, samo mnogo redje nego inace, mozda sam se 3 put ofarbala u toku cele trudnoce.
Sto se amonijaka/bez amonijaka tice, tu sam cula da su te bez amonijaka jos gore jer sadrze neku zamenu za njega..ali ovo sam samo procitala, ne tvrdim da je istina.
Pa ti sama odluci![]()
a uzmi, pile neki kolor sampon ako ti frka... mada mislim da su sve to gluposti ne bih bas preporucila solarijum ili tako nesto ali sminka farba pa normano treba da si sebi lepa lepse ces se i osecati![]()
...e da, ja sam stavljala kanu...crnu...i pokrije sve sede...
Ma citala sam ja gomilu toga tokom trudnoce..pa zakljucila ono sto napisah
Al ovaj deo mi nije jasan - Temporary hair dye use (OR = 2.0, CI = 1.1-3.7) was more strongly associated with neuroblastoma than use of permanent hair dye![]()
..verovatno zbog drugachijih hemikalija koje sadrzi..
..a ne mozesh zakljuchiti da nema nauchnih dokaza, kad ima..
Znaci konacnog zakljucka nema, ja sam se ofarbala par dana pre nego sto sam ostala trudna i evo za koji dan ulazim u 16-u nedelju, ranije sam se farbala nekom kanom, mama me ubedila kako je zdravije i pokrivala mi je sede al' mi je kosa od nje bila kruta i kadu sam svaki put jedva oribala, pa mi zbog toga bilo sumljivo sta je to u stvari, meni ta bez amonijaka opet nekako najsigurnije deluje!
..farbaj se slobodno..
..a kana je biljka, tu ima minimum hemije..
..pa direktne studije teratogena i karcinogena na trudnicama su neetichke i necesh ih nikad videti..
..ali ok..
..pa direktne studije teratogena i karcinogena na trudnicama su neetichke i necesh ih nikad videti..
..ali ok..
Mi smo danas usli u 24 nedeljuMeni gvozdje i hemoglobin na donjoj granici, pokusacu sa ferum tabletama pa ako ne pomognu sledi tothema. Juce sam se prijavila u skolu za trudnice. Jedva cekam
![]()
meni je tada jos bilo prihvatljivo ali evo za mesec dana beba mi pouzimala sve sto joj treba...pocele su mi i neke promene na uglovima usana koje su se prosirile i na donju usnu i nadjem na netu da moze biti i od nedostatka gzozdja a i od gljivica....sad to vec polako prolazi, mazala sam sa cansenom i pocela sa gvozdjem pa cemo videti....
Mi smo danas usli u 24 nedeljuMeni gvozdje i hemoglobin na donjoj granici, pokusacu sa ferum tabletama pa ako ne pomognu sledi tothema. Juce sam se prijavila u skolu za trudnice. Jedva cekam
![]()