Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi smo poceli da radimo na tome negde u novembru, pocetkom decembra, odradili sve pripreme i spremili smo se na dug put, i to poceli da radimo malo, pa malo odmaramo, pa kao ne gadjamo bas plodne dane nego malo vrdamo, vise su to bile pripreme za ozbiljan rad kad ono ja zatrudnela za 4 meseca : )

..divno jeste, a teshko je toliko relativan pojam da ne mogu nishta da napishem.. :lol:
..meni je najsmeshnija shizofrena strana svega, nekad mi se chini da sam podvojena (po-trojena, po-chetvorena :lol: ) lichnost,
skachu ti misli i ponashanje sa grcheva na slikovnice i lego kocke, pa na zbirku za prijemni, pa na razbijen nos iz tuche posle treninga..

..ali da ne spamujemo vishe ovde.. :)

Moj muz i ja smo mnogo dugo zajedno skoro 13 godina od ranih tinejdzerskih dana :) od toga 4 godine u braku ali decu nismo planirali posto smo cekali uvek neke bolje uslove i zaista smo uvek pazili u tim kriticnim danima(od 10.-20. dana ciklusa), uvek sam se tripovala kako se svima desi slucajno a nama nije da li mi mozemo imati uopste decu jos kad cujes neke glupe pridike samo vi cekajte tako su mnogi pa sad ne mogu, pa iako nismo planirali ponekad kad mi zakasni nadala sam se da sam trudna pa uradim test pa se smorim i sad kad sam ostala prvi put nismo pazili tih dana ali sam ja bila u fazonu nema sanse i kad mi je kasnilo 10 dana ja sam mislila da mi se nesto poremetilo posto sam par meseci u nazad imala bolove sa desne strane, a moj muz je bio siguran da je to to i bio je u pravu kao i uvek uglavnom:), ali mislim da smo bas ciljali tad na bebu ne bi uspelo iz prve.

gde nadje karleusu :mrgreen:
mogla sam i bez te informacije da prodjem

ne pricamo o planiranju zbog horoskopskog znaka i sl.
vec zbog godisnjeg doba :mrgreen:

mislim, sta rade sad one mame kojima je termin za koji dan? a ona sto se porodila u kamionu? (neko je pomenuo, bilo na vestima)
kontam ja da se nekom jednostavno desi

al' meni nije smelo :mrgreen:
kad si u nedodjiji, moras da uzmes u obzir i udaljenost do porodilista i trajanje putovanja
a putovanje traje duze sto su vremenski uslovi gori
pa eto ti logicne osnove za planiranje :)

e sad, to sto ja ne volEm ni leto, nisam mogla da biram
vrucinu sam prezivela, al' sam bar uspela d'odem u porodiliste, nisu putevi bili zavejani :lol:

Ijaooooo, hihihihiii ... planiranje trudnoce .:klap:.. paaaa, ja sam neshto planirala oko godinu - dve dana , pa odustala od planiranja , pa lechenje, pa odmahivanje rukom , pa tako 12 godina ... i kad sam u sebi zavrshila sa nadom, ostado' trudna :super:... i sad mi sin ima neshto malo vishe od 14 meseci, a ja josh uvek imam tripove da neverujem da se on "desio" :lol:

:) ja imam osecaj da necemo izvuci do termina, nemam pojma zasto se tripujem, valjda zato sto mi se beba promrdala jako rano, u 17. nedelji, malo je i veci i ja sam ogromna u stomaku a i stalno me nesto boli i teska sam sva sebi....sve nesto vicem, samo da udjem u 8. mesec, tj u 2013. god, pa cemo lako....nadam se da me osecaj vara, da cemo bar doci do 38. nedelje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back