kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Jel se kaze se kaze ekspertni ili eksperski?![]()

Nemam pojma.
Vidim da vi iz Vojvodine kazete ekspertni, ja kazem ekspertski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se kaze se kaze ekspertni ili eksperski?![]()
kakvu tijanu... ona je bila dama uz Pariza... muz bokser, ona ribetina..parica kao salate.. restorani, limuzine, toalete...
o kad se samo sjetim onog dana kad smo je otkrili..jest ona-nije ona..jest njeno-nije njeno... ooooo...
u pravu si, ja kad sam pitala za ekspertni u Frontu svi iskulirali, a zakacili se za ime koje je jedna majka dala detetu ili mozda i nije... ili sam ja mozda promasila temu?
Pa ono kao ekspertni zvuci elegantnije
Nemam pojma.
Vidim da vi iz Vojvodine kazete ekspertni, ja kazem ekspertski.
Koja Tijana, podseti me molim te...
zasto pitas za ekspertni u frontu? jesi radila ili trebas tek? ja ne znam nista o tome eto ko zna bilo bi lepo da ispica
sto pitas? zar sam previse ozbiljna za trudnicuili ciljas na nesto drugo
Nisam jos tek treba pa neki kazu da nisu bas najprijatniji tamo pa ne znam da li je bolje da platim negde!
Nisam jos tek treba pa neki kazu da nisu bas najprijatniji tamo pa ne znam da li je bolje da platim negde!
Pa ono kao ekspertni zvuci elegantnije![]()
zalila si se zato sto se pise i pise o imenu, a tema je namenjena trudnicama
pa ako si trudnica, izvoli, pisi![]()
pa ja pisah kad sam dobila rezultate od bete i nisam znala da ih rastumacim, danas sam bila kod dr i eto sve ok
pa eto, zanima me koliko ste dobile kila u prvom tromesecju, kazu da je normalno oko 1,5 kg
Pa ono kao ekspertni zvuci elegantnije
Ne znas Tiki Ticu?!
Djovana, dobices minus sto ne pazis na casu
TijanaBg / AnabelLee ???![]()
mozda uspes ovde nesto da saznas http://www.ana.rs/forum/index.php?topic=143435.0
Ne znam sta je eksertski-ni, ali ako je to neko ozbiljnije gledanje uz-kom, onda u frontu ne ocekuj previse.
Mene su za double tako reci pretrcali, razmenili par recenica sa nekim specijalizantima, u vremenu od cca. 2 min.
zato mi je svaka druga rubrika minus- kao nisu videli, pa nisu ni mogli da vide trcecim ultra zvukom???
nisam se ugojila ic,i zadovoljna sam zbog toga ali ocekujem veliki porast u kasnijim fazam
jaoBeogradska?![]()