gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
sad nam je sve jasno
al dobro bre dada, gde bas Dzon
al dobro bre dada, gde bas Dzon

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to, ako su hteli, mogli su tako....Sto ne dadoste bar srpsku verziju Dzona
mislim, John, Johan, Juan, Jovan...
Sto je nekom ruzno ime drugom je lepo, i slazem se da je bezveze ismevati tudji izbor...ne postoji tu objektivnost
Meni je Sara prelepo ime, za divne devojcice kao sto su Sara Kej i moja omiljena Sara iz serije put za Ejvonli, internacionalno, i slaze se uz prezime lepo, a nekom bi smetalo sto nije pravo srpsko ime..a mene zabole bas za to.
Meni nacija nista ne znaci, gledam kakav je neko covek, dobar ili los. Zabole me bas gde je rodjen, kakve je vere ili porekla.
e to mi svi kažu
dobro, ne svi, il' se ljudi oduševe ili kolutaju očima
suprug predložio baš po tom drugu da bude
pa se potrefilo da se meni sviđa jer se mora svideti i meni i njemu
prezime nam je dugačko i baš ide ime![]()
ja sam sinu dala ime po mom ocu i jeste mi bilo jako cudno ali s obzirom da nas je dr ubedjivao da je devojcica nismo se ni pripremili za musko ime....i moj ti tata iskoristi priliku i predlozi da ce finansirati unuce do trece godine ako damo njegovo ime i moj tadasnji muz odmah pristade
))....ja sam se malo dvoumila jer mi bas bilo cudno ali pristadoh na kraju....i prodjose godine i mi se razvedemo i moj ti bivsi opet napravi porodicu....on se zove Peter i dao je cerki ime Petra a sinu Peter
)))....e to mi bas bolesno....
Ma napisala je sto je napisala... sad kao nije on... haojesnouHm, ne bih rekla
ime je dobio sa razlogom, ne zato što mama voli Džona Lenona ili sl., već zato što je to bio tatin prijatelj
iz ovog sto je napisala uopste ne mora da znaci da je Dzon Lenon bio prijatelj njenog muza, vec kao neki tamo Dzon je bio njegov prijatelj a ona samo voli da slusa Dzona Lenona![]()
mislim moji roditelji jos nemaju ni 50 god kako bi to moglo da bude moguce da imas muza toliko starijeg od sebe, valjda to nikad u zivotu necu razumeti
a mislim da ni ne razumem sta ona pise i sta je htela da kaze sa tim
a cekaj te ako joj muzi ima oko 60 god a zivi sa svekrvom, mislim koliko onda ta zena ima godina![]()
Ma napisala je sto je napisala... sad kao nije on... haojesnou
E pa zvanicno ... jesi nova al te obozavam... ahahahhahahhahaha...
Gde ti pade na pamet koliko njegova mama ima godina?!
Smejem se... kao luda... ahahahahhah
...jao na Tijanu sam totalno zaboravila...ali me dada podsetila na jednu drugu bivsu forumasicu...
hahahha...
Tek sad vidim kako glupa recenica
a kontam da je htela da kaze da se taj neki tatin prijatelj zvao Dzon, a da nema veze sa Lenonom...
...svejedno...Dzon...al ok
sto ljudi sto cudi, sto zena dvesta sisa
Do pre desetak godina, kada se krenulo sa davanjem biblijskih imena, Sara je bilo ime koje su davali kućnim ljubimcima, posebno psima, mačkama a bila je i jedna ribica koja se tako zvala.
Ovo kažem, nadovezujući se na Afro i njen komentar da neka imena uđu u modu a neka su arhaična![]()
i ja sam tako shvatila. mozda zato što mi srpski nije maternji, pa kontam i nespretno sastavljene rečenice![]()