Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
folna se pije celu trudnocu e sad, da li samostalno ili u multivitaminu, zavisi od preporuke lekara....sustinski, najvazniji su folna i gvozdje za drugo i trece tromesecje, neke zene piju odvojeno, neke u multivitaminu ....uglavnom, ako lekar nije preporucio multivitamin treba nastaviti sa folnom....

pa da vam kazem da cu da se raspitam kad odem kod doktora da li treba nesto da pijem kad popijem ovu folnu, mislim on mi nista nije rekao dok ga ja nisam pitala do kad pijem folnu, tako da mislim da mi nista ne bi ni prepisao za dalje

bas ste likovi sto se tice odabira imena :)

sad ste mi dali mnogo ideja :D

mislim da tu ne vredi raspravljati, kao sto se kaze da se o uksima ne raspravlja, svako ima neko svoje misljenje i ne svijdaju se svima iste stvari ili u ovom slucaju ime, Zamislite kad bi se svi slagali oko svega i kad bi se svima svidjala ista imena, onda ne bi bilo ovoliko raznovrsnih imena i stalno bi se jedan mali broj imena vrteo u krug :)

pa samo sam navela kao primer, ispade da će mi dete patiti zato što ima strano ime, a ima i srpskih zbog kojih se ispašta.. no deca su deca, ne mogu ja zabraniti tuđoj deci da se zezaju, to već kreće iz kuće, ne mešam se drugima u vaspitavanje

kad smo već kod toga, dali smo mu ime Džon
čula sam već sve moguće kritike pa se ne trudite :mrgreen:
ime je dobio sa razlogom, ne zato što mama voli Džona Lenona ili sl., već zato što je to bio tatin prijatelj

srce moje :heart:

p. s. pomenuh da se koristi i kao nadimak za jedno ime - u NS-u jednog Nikolu zovu Nidžo, pa šatrovački Džoni
tako i moja mama ponekad kaže "Nidžo", zbog iste fore

Koliko tata ima godina kad mu je dzon lenon bio prijatelj?

pa da vam kazem da cu da se raspitam kad odem kod doktora da li treba nesto da pijem kad popijem ovu folnu, mislim on mi nista nije rekao dok ga ja nisam pitala do kad pijem folnu, tako da mislim da mi nista ne bi ni prepisao za dalje

sustina je da folne treba i dalje a tesko je uneti 400 mikrograma svaki dan....jeste pre trudnoce i prvih tri meseca najvaznije da se uzima ali se preporucuje i celu trudnocu a to je ipak tesko postici ishranom....neki ginekolozi vole da preporuce trudnicama multivitamine a neki ne....

http://www.yumama.com/trudnoca/ishr...selina-i-mami-i-bebi-treba-vise-vitamina.html

Koliko tata ima godina kad mu je dzon lenon bio prijatelj?

Ja noćas, u neko doba kada sam legla, razmišljam, pa bokte, dadast negde napisala da ima 22 godine, a posle da je Džon Lenon bio prijatelj njenog muža. Ona se nije ni rodila kada je Lenon ubijen, pa koliko joj to godina ima muž? :think: Pošto bi, realno, Džon Lenon mogao da bude prijatelj mog tate, a ja bih, realno mogla da budem majka dadast. :eek:

I onda mi ništa nije bilo jasno...Gde je da mi pojasni?

Ja noćas, u neko doba kada sam legla, razmišljam, pa bokte, dadast negde napisala da ima 22 godine, a posle da je Džon Lenon bio prijatelj njenog muža. Ona se nije ni rodila kada je Lenon ubijen, pa koliko joj to godina ima muž? :think: Pošto bi, realno, Džon Lenon mogao da bude prijatelj mog tate, a ja bih, realno mogla da budem majka dadast. :eek:

samnom u gimnaziju je isla devojka koja se zvala Okrima.....nije to toliko ni cudno, cak zvuci dosta poznato ali je cudan nacin nastanka imena...uglavom, njen otac je zeleo sina i onaje trebala da bude Mirko i posto je ispala curica dobila je ime obrnuto od Mirko :))))....

Pazi sad:
Ona je '90. godiste!
Lenon rodjen '40. Umro '80.
Ako se njen muz druzio sa doticnim recimo 5 god.pre smrti, a morao je imati bar 15.god... dalje implicira da je njen muz '75-e morao imati 15god... sto dalje implicira da je rodjen '60... Sto dalje implicira da joj muz ima MINIMALNO 52.godine
Pisljivih 30+ je stariji... a mozda i 40+... :sad2: (tata moze da joj bude) kakav tata deda bre
PS. Moj tata je '56.godiste... ;)

Poslednja izmena:
Pazi sad:
Ona je '90. godiste!
Ako se njen muz druzio sa doticnim recimo 5 god.pre smrti, a morao je imati bar 15.god... dalje implicira da je njen muz '75-e morao imati 15god... sto dalje implicira da je rodjen '70... Sto dalje implicira da joj muz ima MINIMALNO 42.godine!!!
Pisljivih 20+ je stariji... a mozda i 30+... :sad2: (tata moze da joj bude)

..bem te u rachun, chichkava.. :rotf:

Pazi sad:
Ona je '90. godiste!
Ako se njen muz druzio sa doticnim recimo 5 god.pre smrti, a morao je imati bar 15.god... dalje implicira da je njen muz '75-e morao imati 15god... sto dalje implicira da je rodjen '70... Sto dalje implicira da joj muz ima MINIMALNO 42.godine!!!
Pisljivih 20+ je stariji... a mozda i 30+... :sad2: (tata moze da joj bude)

greska, cicak, greska- sto dalje implicira da je rodjen '60 i da ima minimum 52 godine :lol:
ali, ja mislim da je htela da kaze da joj muz mnogo voli lenona, a ne da su stvarno bili drugovi :lol:

Pazi sad:
Ona je '90. godiste!
Ako se njen muz druzio sa doticnim recimo 5 god.pre smrti, a morao je imati bar 15.god... dalje implicira da je njen muz '75-e morao imati 15god... sto dalje implicira da je rodjen '60... Sto dalje implicira da joj muz ima MINIMALNO 52.godine
Pisljivih 30+ je stariji... a mozda i 40+... :sad2: (tata moze da joj bude) kakav tata deda bre

:think: pa ima toga danas koliko hoces, pogotovu ako je on lovaran....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back