birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
jao sto sam narucila divnih cartersovih stvarcica za bebu za leto....sad su snizili robu bas solidno i sad nije preskupo....jedva cekam da stignu....
ajde kad stignu da uslikash ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao sto sam narucila divnih cartersovih stvarcica za bebu za leto....sad su snizili robu bas solidno i sad nije preskupo....jedva cekam da stignu....
ajde kad stignu da uslikash ...... jel ima neki sajt da vidim to snizhenje, bash me interesuje ... ja imam par njihovih stvarchica, dobili smo i neverovatno su kvalitetne
![]()
ajde kad stignu da uslikash ...... jel ima neki sajt da vidim to snizhenje, bash me interesuje ... ja imam par njihovih stvarchica, dobili smo i neverovatno su kvalitetne
![]()
brendirana decija garderoba na fejsu....sad imaju neka snizenja proslih kolekcija i moze svasta nesto da se nadje...robu treba da dobijem od nedelje....
Nesto sam malo bacila pogled, prepoznala sam neke modele koje sam ja letos gledala u osh kosh radnji u uscu. ne bih rekla da je snizeno
Imam neko cudno probadanje "odozdo"
Smorila sam se skroz dok ne odem kod dr
I + imala sam otezano praznjenje creva i naravno krv.
E samo da covek nije miran![]()
nezireciva, obrati paznju na carters, modeli su ima mani nego nasi! moj bumbar je sa 6 meseci nosio njihovu garderbobu velicine 1 god.!
vazi za sve, i bodije i majjice, i trenerke, jako su mali modeli
nezireciva, obrati paznju na carters, modeli su ima mani nego nasi! moj bumbar je sa 6 meseci nosio njihovu garderbobu velicine 1 god.!
vazi za sve, i bodije i majjice, i trenerke, jako su mali modeli
a mi nemamo ni dva meseca a nosimo new born velicinu![]()
Porascete vi brzo![]()
Garant ce on biti veci i tezi od Sare za par meseci, mladji je oko 10 dana cini mi se? Kad je rodjen tacno?