Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:heart:

382025_360006214096335_504424517_n.jpg

Imam neko cudno probadanje "odozdo"
Smorila sam se skroz dok ne odem kod dr :(
I + imala sam otezano praznjenje creva i naravno krv.
E samo da covek nije miran :dash:

otezano praznjenje je normalno kao i da se onda pojavi krv....to je sve uticaj hormona.....jedi dosta cerealija i voca i povrca a meni pomaze i donat ng....em unosis magnezijum em ti olaksava praznjenje a ne stvara zavisnost.....meni je dobar drug celu trudnocu.....samo pazi ako ga uzmes koliko ga popijes da ne dobijes proliv.....meni je doza oko 200 ml, cim vise popijem trcim na wc :))))

nezireciva, obrati paznju na carters, modeli su ima mani nego nasi! moj bumbar je sa 6 meseci nosio njihovu garderbobu velicine 1 god.!
vazi za sve, i bodije i majjice, i trenerke, jako su mali modeli

mi juce dobili od tetke njegove jednu zekicu njihovu, stvarno divna al kupila na nb velicinu i to nam je sada taman, za deset dana je pitanje dal cemo uci u to

Kod nas na isto na vakcini je bilo jedno malecko bebche, ma upola manje od nje, mozda 2 kg max, ima 3 nedelje, a sve ostale bebe su bile velike, i starije, pa pogotovo one od 6 meseci i vise meni te deluju kao dzinovi :D
I mi smo tu malu zagledali, kao mace malo bila :D Ljudima zanimljivo, minijatura a sve ima ko pravi covek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back