gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
nisam stigla da ispratim, jel javila bokica sta o ati?
nije mi odgovorila na sms

ako javi ista , javicu vam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam stigla da ispratim, jel javila bokica sta o ati?
Zao mi je zbog Ate
Ja sam dosla od dr. Imam kontrakcije, ali grlic je zatvoren. Dobila sam Partusisten, sad da se pripremim na treskanje i lupanje srca. I do sada sam mirovala preventivno, ali sad moram bas striktno. Jedva sam docekala da prodje prvi trimestar i da se smanji rizik, a sad iskrsli novi problemi, taman da se nikad covek ne opusti
Jel bio jos neko od vas na Partusistenu?
Dosta nas je pilo partusisten, jako nezgodan lek, ali ako će to pomoći da izguraš trudnoću, istrpećeš. Ja sam ga pila od 12-te nedelje pa do kraja, kada sam prestala, imala sam osećaj da sam počela da dišem. Malo mi je otišlo i srce zbog njega, mada, ja sam u godinama (40) pa možda tebi bude lakše.Zao mi je zbog Ate
Ja sam dosla od dr. Imam kontrakcije, ali grlic je zatvoren. Dobila sam Partusisten, sad da se pripremim na treskanje i lupanje srca. I do sada sam mirovala preventivno, ali sad moram bas striktno. Jedva sam docekala da prodje prvi trimestar i da se smanji rizik, a sad iskrsli novi problemi, taman da se nikad covek ne opusti
Jel bio jos neko od vas na Partusistenu?
Nije im neki uzorak, ali sledeci put u devetom mesecu, samo urme jedem!
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21280989