Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je zbog Ate:sad2:
Ja sam dosla od dr. Imam kontrakcije:neutral:, ali grlic je zatvoren. Dobila sam Partusisten, sad da se pripremim na treskanje i lupanje srca. I do sada sam mirovala preventivno, ali sad moram bas striktno. Jedva sam docekala da prodje prvi trimestar i da se smanji rizik, a sad iskrsli novi problemi, taman da se nikad covek ne opusti:( Jel bio jos neko od vas na Partusistenu?

Ja sam dosla od dr. Imam kontrakcije:neutral:, ali grlic je zatvoren. Dobila sam Partusisten, sad da se pripremim na treskanje i lupanje srca. I do sada sam mirovala preventivno, ali sad moram bas striktno. Jedva sam docekala da prodje prvi trimestar i da se smanji rizik, a sad iskrsli novi problemi, taman da se nikad covek ne opusti:( Jel bio jos neko od vas na Partusistenu?

na predhodnoj strani i jesi opisala kontrakcije....sa zebnjom sam prebacila na ovu stranicu....miruj, lezi na levi bok i samo lagano....cim osetis da te bolucka, lezi....nista tesko nemoj da dizes i da se saginjes, ni cucnes....uzimaj magnezijum....meni je kod bolova pomoglo s tim da sma ja dobila i utrogestan vaginaletu za noc....drzim sipke jako

:confused: ata, bas mi je zao....ja dugo nisam mogla da dodjem na temu kad mi se to desilo....treba vremena da se konsoliduju redovi.....

Dosta nas je pilo partusisten, jako nezgodan lek, ali ako će to pomoći da izguraš trudnoću, istrpećeš. Ja sam ga pila od 12-te nedelje pa do kraja, kada sam prestala, imala sam osećaj da sam počela da dišem. Malo mi je otišlo i srce zbog njega, mada, ja sam u godinama (40) pa možda tebi bude lakše.

575044_490695320974732_285863256_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back