Keka_85
Zainteresovan član
- Poruka
 - 262

Cao drugari....eto mene.....
Danas sam bila na UZ i 7+2 smo.
Sve je ok.Dala mi je da radim duble test od 10-15.12,sutra moram u Visegradsku- da zakazem termin.
Jel neka od vas imala problem sa secerom u trudnoci?
Moj je 5.18i moracu da radim test na secer....Kaze da mi u trudnoci telo ne apsorbuje secer kako treba ,da nie visok ali da pripazim i da izbacim ugljene hidrate...leeeeellleeee kako cu to.....
Bas cu sad da pgledam rezultate krvi sa cerkicom dok sam bila trudna,imam ih negde da uporedim .....
Sad sam i cerkicu vodila u DZ ,nocas je imala temperaturu,kaslje,sva je nikakva...celu noc nismo spavale ....mrtva sam umorna.
A i ova trudnoca mi je potpuno drugacija,kao neka baba sam,sva sam slomljena,muka mi je ...u DZ sam se pppela na drugi sprat i htela sam da uuumrem ,osala sam bez daha...katastrofa...
A u prvoj sam do kraja bila aktivna i suuuper sam se osecala...
Eto tako....kuckamo se kasnije...odoh malo da odmorim ako uspem hihihih ....

Danas sam bila na UZ i 7+2 smo.
Sve je ok.Dala mi je da radim duble test od 10-15.12,sutra moram u Visegradsku- da zakazem termin.
Jel neka od vas imala problem sa secerom u trudnoci?
Moj je 5.18i moracu da radim test na secer....Kaze da mi u trudnoci telo ne apsorbuje secer kako treba ,da nie visok ali da pripazim i da izbacim ugljene hidrate...leeeeellleeee kako cu to.....
Bas cu sad da pgledam rezultate krvi sa cerkicom dok sam bila trudna,imam ih negde da uporedim .....
Sad sam i cerkicu vodila u DZ ,nocas je imala temperaturu,kaslje,sva je nikakva...celu noc nismo spavale ....mrtva sam umorna.
A i ova trudnoca mi je potpuno drugacija,kao neka baba sam,sva sam slomljena,muka mi je ...u DZ sam se pppela na drugi sprat i htela sam da uuumrem ,osala sam bez daha...katastrofa...
A u prvoj sam do kraja bila aktivna i suuuper sam se osecala...
Eto tako....kuckamo se kasnije...odoh malo da odmorim ako uspem hihihih ....

))), to je samo jedan dan....

za kontrakcije za ovaj period daje se utrogestan.....

Ej, ladno celu teglu 

Jeste objavili radosnu vest? Kako je reagovala svekrva? 
 mazite trbojevice...
 (tata ce ga drzati... ja to ne mogu... )