Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Cenim da si dobila bar 10 rep sa komentarom:"E nek si joj rekla."
I ja cekam taru i njenu rodu.
razocarana sam. samo dve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim da si dobila bar 10 rep sa komentarom:"E nek si joj rekla."
I ja cekam taru i njenu rodu.

razocarana sam. samo dve![]()
za kontrakcije za ovaj period daje se utrogestan.....

razocarana sam. samo dve![]()

...Tara cini mi se da si ti nedavno pitala za brushaltere za dojilje.....u najnovijem Lili-m katalogu vidim da ih oni
prodaju po ceni od 1300 neki dinar manje i mnogo lepo izgleda..pa ako nisi nabavila eto da znas gde ima...
...taj bris ja ne bih radila, svejedno te moraju primiti kad krene porodjaj...ne nerviraj se oko toga...

....bas sam srecna....aaaaaa, znaci ovde ebe lud zbunjenog
za prijem u porodiliste traze mi izmedju ostalog i cervikalni bris, dr iz doma zdravlja me salje u dm (posto taj bris ne rade u domu zdravlja) da mi tamo rade, tamo nemam zakazan termin,idem tek kada krene porodjaj, a privatno nece da mi rade, zvala laboratoriju, kazu da je to opasno raditi u mom stadijumu trudnoce, i odbijaju da rade jer mogu da izazovu prodjaj : S
i sta ja sad da radim?
ostale analize su mi sve ok, cekam jos urin i kks sa biohemijom, mada mi za dm ne treba urin, samo ebeni cervikalni bris, ne treba ni vaginalni, mada je i on uredan bio
meni je nedavno moja ginekologinja radila cervikalni a kao rizicna mi je trudnoca i osim sto je bilo neprijatno nista drugo niej bio problem....nisam znala da cervikalni moze da izazove porodjaje i meni treba grudnjak, ici cu sutra do lilija da pogledam, hvala puno
inace, uzeli kolica u encimenciju, snizena zbog dezena od prosle godine 15% i jos dobili na 10% od cene kolica da uzmemo chicco proizvoda///pravim muzu spisak potrebnog....bas sam srecna....
...nema na cemu, drago mi je da budem od pomoci ako mogu...inace chicco ima najlepsi bebi omeksivac, kupka im je odlicna, a imaju i kremu za hladno vreme...moja cerka i sad
koristi te proizvode za Cupavicu...
moracu neki omeksivac da uzmem jer mi je ostalo dosta stvari od sina, dusa je isprana iz njih pa su ogrubele....narucila sam inace: flasicu, pumpicu za mleko, lazu, tecnost za sterilizaciju, makazice, sapun i pelene....
...neces se pokajati ako uzmes njihov omeksivac sigurna sam....
...mi smo kupili pumpicu, pa sterilizator..pa jos svasta nesto...ali sem pumpice to neko kratko vreme
dok je cerka dojila, nista od toga nije korisceno...ispade da su pare bacene u vetar....
)))....ko cica mlekarica sam....ja se nadam da cu dojiti jer sam sina dojila 9 meseci....bicu strahovito razocarana ako ne budem mogla, missim, sise su mi ogromne i teske, ako tu ne bude mleka cu da poludim)))....ko cica mlekarica sam....

...mislim da velicina grudi nema veze sa kolicinomm mleka, bar po mojoj majci mogu to da tvrdim,
ona je oduvek imala ogromne grudi, a mleka ni kapi kad je trebalo mene da doji....moje dete je imalo
nesto malo, i to malo je presahlo skoro preko noci..ali to je druga prica, ne kaze se uzalud da trudnice
treba da budu opustene i smirene....![]()
)))meni je nedavno moja ginekologinja radila cervikalni a kao rizicna mi je trudnoca i osim sto je bilo neprijatno nista drugo niej bio problem....nisam znala da cervikalni moze da izazove porodjaj
ma znam ali da ti vidis koje sad cudo nosim na sebi shvatila bi moj stav....ni u jedan grudnjak ne mogu da stanem kako treba, teske su do zla boga i grozne su tako velike...ali, ako budu imale svrhu sve cu da im oprostim)))

...Tara cini mi se da si ti nedavno pitala za brushaltere za dojilje.....u najnovijem Lili-m katalogu vidim da ih oni
prodaju po ceni od 1300 neki dinar manje i mnogo lepo izgleda..pa ako nisi nabavila eto da znas gde ima...
...taj bris ja ne bih radila, svejedno te moraju primiti kad krene porodjaj...ne nerviraj se oko toga...
afro, hvala ti, pogledacu bas sutra kakvi su... a cekj, to nije lily nego nesto drugo, lili-m?

I ja sam to uradila privatno.kao ok je raditi ga u ranoj fazi trudnoce ali sada ne, nece da rizikuju bla bla : S
ja ih pitam pa kako je, ako je toliko rizican da izaziva porodjaj, neophodan za svako ebeno porodiloste u beogradu, oni odgvorajau da porodilsta ne razmisljaju...
videcu da pozovem privatnog ginekologa u bgd-u da mi uradi ako hoce i moze, hebem li ga vise sa tim svim analizama i domovima zdravlja i porodilistima, jbt sad su nasli da isteruju pravdu medju sobom