november child
Elita
- Poruka
- 18.222
ju jos ako mu popucaju neki kapilarcici u oku od porodjaja
pa necu smeti da ga pogledam![]()
..a ako popucaju tebi necesh ni moci da ga pogledash..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ju jos ako mu popucaju neki kapilarcici u oku od porodjaja
pa necu smeti da ga pogledam![]()

ma ja citala da sad kao ne kupaju bebe nego ih samo prebrisu![]()
![]()
ma ja citala da sad kao ne kupaju bebe nego ih samo prebrisu![]()
![]()

ja kada sam bila trudna bile su emisije na tu foru mnogo realnije na nekom drugom kanalu.. ne mozenista da te 100% pripremi za taj trenutak jer je svaki individualan.. moze da bude lep i lak ko pesma, moze da bude tezak dug bolan.. zavisi od zene zavisi od situacije.. od osoblja koje te okruzuje.. te zene se mahom poradjaju pod epiduralom, a ima i onih koje se dernjaju ko kobile i na prvu kontrakciju.. ima toga i kod nas..
..a ako popucaju tebi necesh ni moci da ga pogledash..![]()
znaci kad sam se videla u ogledalu, slog zamalo da me strefi 

ne mogu reći ni jednu jedinu reč za Smederevsko[/B], zaista, osim da imaju bolji bebi frendli nego DM! Objasne, urade, ali sledeći put ti radiš, a one stoje i gledaju. Ako ne možeš, opet će one, ali sledeći put ćeš ti. U sobi su dok je podoj, tj. kada donose male bebe, nedonoščiće iz boksa, u sobi su kada god ih pozoveš i tu su sve vreme dok dojiš, sve vreme dok presvlačiš, sve vreme dok treba. Pričaju, pričaju i pričaju... Stefan nije odmah umeo da uhvati bradavicu kako treba. Došla sestra i poče da mu namešta glavu... joooj, kad nisam svisnula, njena ručerda ogromna, a onako pomera glavu mom bebcu... Videla je šta me muči i smeje se - on sad plače, jer se buni, spavao bi, ali ne brini, ne boli ga, ne smeta mu, a sutra ćeš mi reći hvala. I hvala joj![]()
..pa kad nisi htela u shkolicu, tsuy, da nauchish da gurash..![]()
svejedno sam se porodila 

meni je lice bilo u tackicamaznaci kad sam se videla u ogledalu, slog zamalo da me strefi
a snajki sam se 7 godina pre toga smejala kad je dosla tako tackasta

Samo se secam da me je sve bolelo i da sam imala upalu misica ruku od onog drzaca za koji sam se drzala na tvrdom stolu i da sam imala osecaj kao da su mi pola mozga izvadili prilikom porodjaja. Nekada jos uvek imam taj osecaj 
Koliko se drala babica na vezbama na nas:"Ne u lice, ne u lice, neces ga kroz nos i usi isterati!"
Ja navezbala, al' dzabe!![]()
Koliko se drala babica na vezbama na nas:"Ne u lice, ne u lice, neces ga kroz nos i usi isterati!"
Ja navezbala, al' dzabe!![]()
, do guranja nismo ni stigli
. Al ponavljam koncentracija na disanje me je spasla da ne skrenem
.ja vezbam na wc solji da se ne napinjem iz glave, koza jedna
hahaha
niko da naucim da lepo koristim misicice, a ne da se sva u faci stisnem ;D
.To sto radis ima smisla pogotovu kad uzmes u obzir da negde daju da se cuceci porodis, ali kod nas te metnu na onaj sto pa je malo drugacije. Ako vec hoces da vezbas, vezbaj lezeci. Mada mislim da ti je sad bolje da radis samo kegelove vezbe tj, da ne radis nista.
To sto radis ima smisla pogotovu kad uzmes u obzir da negde daju da se cuceci porodis, ali kod nas te metnu na onaj sto pa je malo drugacije. Ako vec hoces da vezbas, vezbaj lezeci. Mada mislim da ti je sad bolje da radis samo kegelove vezbe tj, da ne radis nista.

Tek u 36 se vezba spustanje (istiskivanje) bebe. Nemojte se zezati
)))))) ma salil asam se
(aludirala sam na veliku nuzdu)
hehehe
vezbacu kada odem u skolicu
gledala sam te kegelove al sve me nesto mrzi da radim...

zenkseeeeeeeeeeeeeeee, salila sam se))))))
![]()