Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja kada sam bila trudna bile su emisije na tu foru mnogo realnije na nekom drugom kanalu.. ne mozenista da te 100% pripremi za taj trenutak jer je svaki individualan.. moze da bude lep i lak ko pesma, moze da bude tezak dug bolan.. zavisi od zene zavisi od situacije.. od osoblja koje te okruzuje.. te zene se mahom poradjaju pod epiduralom, a ima i onih koje se dernjaju ko kobile i na prvu kontrakciju.. ima toga i kod nas..

E vala bas,ja sam jednu sto se poradjala samnom gadjala u toku porodjaja i vlaznim maramicama i onom gazom natopljenom vodom. Hahaha,bila mi cimerka u sobi dan pre porodjaja kad sam primljena na ginekologiji. I te noci nisam spavala jer se zena ubi hrkajuci. A u isto vreme se i poradjale i u isto vreme imale kontrakcije,samo se ona toliko drala i kukala da sam je molila da malo iskulira ma shou. Na kraju sam ja pocela da se derem 3 puta jace kada je krenulo. Sve u svemu bile smo i u istoj sobi kasnije u porodilistu,njen bebac se dere a moj cuti..haha! Bila mi je sudjena i sada smo u kontaktu ;)

ne mogu reći ni jednu jedinu reč za Smederevsko[/B], zaista, osim da imaju bolji bebi frendli nego DM! Objasne, urade, ali sledeći put ti radiš, a one stoje i gledaju. Ako ne možeš, opet će one, ali sledeći put ćeš ti. U sobi su dok je podoj, tj. kada donose male bebe, nedonoščiće iz boksa, u sobi su kada god ih pozoveš i tu su sve vreme dok dojiš, sve vreme dok presvlačiš, sve vreme dok treba. Pričaju, pričaju i pričaju... Stefan nije odmah umeo da uhvati bradavicu kako treba. Došla sestra i poče da mu namešta glavu... joooj, kad nisam svisnula, njena ručerda ogromna, a onako pomera glavu mom bebcu... Videla je šta me muči i smeje se - on sad plače, jer se buni, spavao bi, ali ne brini, ne boli ga, ne smeta mu, a sutra ćeš mi reći hvala. I hvala joj :D

jao, jos jedna smederevka na forumu : )
ja sam lezala na odlejneju odmah pored porodilista u smdereveu, na ginekologiji i uvek me vuklo samo da provirim u to nase porodiliste ali nije bil mogujsnoti
i kako izadjem malo u hodnik tako se pojavi neki poznanik sa osmehom na licu "ijaoo pa nisam ni znao/la da si bila trudna, cestitam" : )))

Ja sam posle porodjaja izgledala bolje nego pre... iako sam 4 sata trpela indukciju i sve zivo...

Uslikala ja bebu i mene pa poslala svima a svi me pitaju:"Jesi ti to nasminkana? Kad si stigla da se nasminkas?" ahahahah.. ja umrla od smeha... kakva crna sminka, dva dana se nisam umila posteno...
da postavljam svoju facu sad bi vam okacila, stvarno sam izgledala sjajno i lice i kosa i koza, bez podocnjaka, stomak ravan, ma upao, ja 48 kg... :)

Ali zato sad ponovo pocinju bubuljice(od slatkog valjda), kosa mi se izmasti za 3-4 dana, dekolte izgreban od bebe, na stomaku mi se tek posle porodjaja pojavila ona vertikalna braon linija... a misici valjda slabi pa cim nesto pojedem stomak naraste...

Jeste koristile steznik posle porodjaja? meni rekli da mogu posle nedelju dana iako je cr

meni je lice bilo u tackicama :lol: znaci kad sam se videla u ogledalu, slog zamalo da me strefi :lol:
a snajki sam se 7 godina pre toga smejala kad je dosla tako tackasta

Ja pojma nemam kako sam izgledala posle porodjaja. Tek je 7. dan suprug doneo ogledalo :zcepanje:

Slucajno, kako sam trljala oci osetim da su mi izrasle obrve, pa sam mu trazila pincetu i ogledalce. Tako da pojma nemam kakva sam bila prvih dana. Imala sam druge brige :sad2: Samo se secam da me je sve bolelo i da sam imala upalu misica ruku od onog drzaca za koji sam se drzala na tvrdom stolu i da sam imala osecaj kao da su mi pola mozga izvadili prilikom porodjaja. Nekada jos uvek imam taj osecaj :zcepanje:

ja vezbam na wc solji da se ne napinjem iz glave, koza jedna :D
hahaha
niko da naucim da lepo koristim misicice, a ne da se sva u faci stisnem ;D

To sto radis ima smisla pogotovu kad uzmes u obzir da negde daju da se cuceci porodis, ali kod nas te metnu na onaj sto pa je malo drugacije. Ako vec hoces da vezbas, vezbaj lezeci. Mada mislim da ti je sad bolje da radis samo kegelove vezbe tj, da ne radis nista :).

To sto radis ima smisla pogotovu kad uzmes u obzir da negde daju da se cuceci porodis, ali kod nas te metnu na onaj sto pa je malo drugacije. Ako vec hoces da vezbas, vezbaj lezeci. Mada mislim da ti je sad bolje da radis samo kegelove vezbe tj, da ne radis nista :).

ma salil asam se
(aludirala sam na veliku nuzdu)
hehehe
vezbacu kada odem u skolicu
gledala sam te kegelove al sve me nesto mrzi da radim...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back