Ramajana79
Početnik
- Poruka
 - 28

hvala novebarsko dete na savetu 
)definitivno odustala..
)

)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Pa i to sto kazes Jexi,ukoliko mi bude bas bas zatrebalo kupicu.Ma ja nemam pojma sta mi treba a sta ne..Sada sam u blagoj panici zbog svega pa neracionalno razmisljam u potpunosti.hehheh Imam osecaj da mi sve treba..![]()
 Sve su to uglavnom mamipare. Ako i koristis, koristices jednom ili cak 2-3 puta. Meni iskreno one komodice sa kadicom, ali ajde svako kupuje prema sebi...
Svi smo to prosli. Mi smo na svu srecu nasledili gomilu stvari, pa sam bila opustenija. Da sam sama kupovala, svasta bih kupilaSve su to uglavnom mamipare. Ako i koristis, koristices jednom ili cak 2-3 puta.
Gomila stvari u stvari ne treba, ali se cini da su neizbezne. Bezveze da trosis na nesto sto mozda neces ni koristiti. Ja idem sa logikom bolje da te pare dam zeni da mi ocisti stan ili opegla ves (sto mrzim), a ja da provedem odmorna slobodno vreme sa svojim detetom, nego da kupim ljuljasku za 20.000dinara. Ali svi smo mi razliciti.

i ja sam odustala bila od toga..kupila obicnu komodu i korito plasticno + bokalce i opusteno
 Mi imamo neku komodu od ranije u boji bukve pa nam je to bas super posluzilo za Juniorove stvari. Kupili smo tu vecu kadicu i bokalce, pa ga kupamo u kupatilu jer je prakticnije i brze. Nakon kupanja ga  prepovijamo na onom cudu sto se moze montirati na krevetac. Ne znam do kada, jer se poceo ozbiljno migoljiti. Mozda malo prebudzim komodicu pa pocnem tamo da ga presvlacim...pa jel bar dajesh..? ..ja razmishljam isto tako, pa opet nekako i tu zenu preskochim..
..a bash bi mi dobro doshla..i svaki put se zareknem, sledeca tura vesha/sledece vece spremanje - zovem i briga me..
 . Decije stvari peglam uvek ja kod kuce jer mi uvek trebaju odmah-sada-odmah, a i ne bih da ih vuglim kroz grad. Sto se spremanja tice za sada uspevam uz pomoc supruga sve sama da obavim, ali mislim kada dodje sledece da cu imati nasu Katu na fast-dial-u. Ali ja zaista imam srece sto uspem opeglati, usisati i oprati sudove dok Junior spava. Videcemo kada malo odraste pa bude vise budan...Za ova 3.5 meseca sam dva puta poslala nas ves, pa je zena koja ide kod moje mame opeglala. Decije stvari peglam uvek ja kod kuce jer mi uvek trebaju odmah-sada-odmah, a i ne bih da ih vuglim kroz grad. Sto se spremanja tice za sada uspevam uz pomoc supruga sve sama da obavim, ali mislim kada dodje sledece da cu imati nasu Katu na fast-dial-u. Ali ja zaista imam srece sto uspem opeglati, usisati i oprati sudove dok Junior spava. Videcemo kada malo odraste pa bude vise budan...

..znachi ista si kao ja..![]()
Da, da Koleginice, samo kasnim sa 3 dece![]()
i ja sam odustala bila od toga..kupila obicnu komodu i korito plasticno + bokalce i opusteno
 jes da ne kleci dok brise parket, ali zadovoljna sam 
Ja moju Dacu ne bih menjala nikadajes da ne kleci dok brise parket, ali zadovoljna sam
Sama peglam, a ona sprema ceo stan jednom nedeljno za hiljadu dindzi
 i ja mislim da je ta komodica sa kadicom bzvz... Mi jos nismo uzeli kadicu, nema lepih, pa ako ne nadjemo, imamo deverovu... A kupanje cemo na bracnom krevetu, tako sam bar gledala ljude da rade... Muz mi donese kadicu sa vodom na br.krevet, okupam ga i odmah pored spremim za brisanje, povijanje, oblacenje...i ja sam odustala bila od toga..kupila obicnu komodu i korito plasticno + bokalce i opusteno
Novembar, ti nikako da se odmakneš od ovog kutka?![]()

i ja mislim da je ta komodica sa kadicom bzvz... Mi jos nismo uzeli kadicu, nema lepih, pa ako ne nadjemo, imamo deverovu... A kupanje cemo na bracnom krevetu, tako sam bar gledala ljude da rade... Muz mi donese kadicu sa vodom na br.krevet, okupam ga i odmah pored spremim za brisanje, povijanje, oblacenje...
Kad poraste i pocne da prcka, onda cemo videti za dalje... Imamo mesta u kupatilu, pa mozda tad neka komoda tamo... Ali za prve mesece je nepotrebna...
Jedino ne znam gde ste kupovale bokalcice za polivanje?
 ja sam kupila belu mericu od litre svi mi se smejali, ali kad je ne budem vishe koristila za polivanje, imacu mericu za ku'jnu
 .... mi smo uneli stochic iz dnevne sobe kod malog u sobu, na to stavim kadicu   
. Ima li neka buduca mamica da sitno broji??

Ramajana evo Čičak i ja 34, nedelja....
ija umrla sam od smeha za vaučer za Katu ahahahhhahahahahhaha
odlična ideja!

suki i ja sad ko Milan i Zika u Zikinoj dinastiji pevamo ''Sitnije cile sitnije, pokazi nam najbitnije...'' ahahahahahaha...Sto se tice komodice sa kadicom i to bi mi sigurno bilo na soping listi,ali posto nemamo prostora u sobici za to, ide samo kadica i boklce. Ima li neka buduca mamica da sitno broji??
![]()
Razumem!Cicak,uzmi kadicu od devera.![]()

Uh szuki,bas sam sretna da ne odbrojavam sama u sitno (35/36 nedelja).Ja sam prvorotka,ne bas mladjana,a strah me je da vam reci ne mogu.Planiram da se porodim u visegradskoj,u ponedeljak idemo da upoznam doktora koji bi trebao da me porodi.Ne plasim se ja toliko porodjaja koliko me plasi to sto bebac prednjaci karlicno,pa posto je to indikacija za CR,oni ocekujuci da im damo pare,ne pocnu da me poradjaju prirodno,pa kada namuce i mene i bebca onda nas posalju hitno na CR. Uh sta hormoni rade,u glavi hiljadu i jedan scenario..)
Sto se tice spremanja po kuci,ja imam moju "Bubu" (moja mama) tako da ce ona biti tu prvi mesec,pa ne brinem.Do sada sam uz pomoc muza radila sve po kuci,sem ribanja kupatila,podova,dizanja teskog..Verujte mi to je najbolje sredstvo protiv nepotrebnih misli koje me zokupljuju zadnje dve nedelje.hehheheh
 ali mene zabole sta ce ko da misli... Daj Boze da bude prirodan porodjaj i da lekara ni ne vidim, samo babicu...
 )

da nije bilo mm bankrotirali bi... 
 ... kaže:''Ma ustaj, ostavljaj se toga, ako ne krenemo skoro gotov sam...''

ove žene su umirale od smeha... 
 kaže Ne daj Bože da me je pustio samu.