ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
U vezi izmalazavanja (neko je pitao) ja sam se izmlazavala u porodilistu jer mi je krenulo mleko, a usput sam dobila temperaturu, pa nisam smela dojiti. Izmalzavala sam se u ono vremen kada bi mi donosili bebu na podoj. Kod kuce sam se izmlazavala kada mi se prepune grudi samo malo da popuste (5-10-15ml). Ja mislim da je dobro ulozen novac jer je meni mnogo pomogao (ne bih mogla na ruke da se izmlazvam), ali ako neko ne moze da doji iz nekog razloga onda nisu potrebne.
Zsuki: to je super cena za sve te stvari. Sterilizator ti ne treba ako dojis (uvek mozes prokuvati onih par stvari). Ako ti zatreba, uvek mozes naknadno kupiti (nadam se da ti nece trebati
)
Zsuki: to je super cena za sve te stvari. Sterilizator ti ne treba ako dojis (uvek mozes prokuvati onih par stvari). Ako ti zatreba, uvek mozes naknadno kupiti (nadam se da ti nece trebati

zna da mama imam bebu u stomaku,nekad me udara po stomaku,pokazuje ljubomoru,sad malo cesce ljubi stomacic(bebu)nekad kaze pozajmice joj igracke,dace joj flasicu,ljuljace je,nekad se ljuti i kaze da nevoli bebu,i da je nece,inace svaki put kad ga pitas sta hoce batu ili seku,on uvek kaze batu,u poslednje vreme izbegavamo da mu govorimo o bebi primecujem da ga to cini nervoznim i da se jako ljuti i da je tuzan..videcemo kad stomak pocne da mi raste...slabije ga nosim,zna da je mama osetnjiva i da nesme objasnio mu tata...a sto se tice vezivanja neznam dal je to normalno,al ja sam se jos vise vezala za njega,sam pomisao da cu ga u avgustu ostaviti par dana,kad odem da se poradjam,tera me na plac,umrecu neznam kako cu preziveti...ajde dan i nekako al noc bez njega 

. za 1000 din jeftinije nego u jankoviću.
ja samo kod njih i kupujem... uvek imaju sve... kod njih sam našla i onaj Fero folic, oni su jedina apoteka koja to drži...

eh neuke žene...

kupila 2 kom. bacila pare.. em sto su odvratni barem ovi jeftiniji.. Htela sestra iz Italije da mi donese neke fensi , bilo mi zao da baca pare na to.. Za jedan taj 5 obicnih je mogla da kupi..sto je i uradila.. Samo sto su sve 4-5 pa ne znam sta cu sa njima sada da radim.. Silikoni mi ne ginu