Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
AHAHAHAHAHA sećam se dok smo još radili silne vantelesne, pita me koleginica: koji horoskopski znak PLANIRATE za dete. kad nisam pala na dupe. kažem ja, ma neka bude i nosorog, samo da ja više zatrudnim.
čičak ja 33. nedelja. bogami, približilo se.
E tako smo i mi u počeku, kao Ajmo ovaj mesec baš da zapnemo, da bude tajitaj znak... posle godina i godina, stvarno ti bude svejedno koji je znak...
Nije on želja pa da ga poručimo...

Približava se nego šta...
A ja iskrena da budem sve opuštenija... mislila sam da ću u ovo vreme već paničiti što nemam sve potrebno i neophodno, a ja kao da imam ihahaj vremena...
Stvarčice za bebu moja mama pere na ruke, pola je oprala, pola će ovih dana... meni rano da perem pelene i švedske, to ću na 90 pa peglanje, ali mi bzvz da mi stoje mesec dana.
Posteljinu još nemam, flašice, kadicu, blendere i te spravice nemam.
Ma stićiću ja sve to, samo da malo popusti ova zima...

Juče ja kod mame, nas dve kuvamo i ja sela pa mazim stomak, a mama će:''Što maziš stomak, jesi mi rekla da su ti u školici rekli da ne treba maziti, može da izazove kontrakcije?'' ja rekoh:''Mama, što se mene tiče on može da se rodi, nije mali, ima preko 2 kg, ja sam spremna. I nema šanse da se odreknem maženja.'' mama se prijatno iznenadila, kaže Ne može da veruje koliko sam opuštena, jer ja inače stalno paničim oko sitnica.
suki, jesi se ti dogovorila oko porođaja? Hoćeš ovde?

pozzzz i mazi svoju curicu...

neka su zive i zdrave bebice, preslatke su!
Uh, i Stefajlo i ja smo tada imali više sreće nego pameti, a i MIlica bogami. Šta je sve moglo da bude... sreća pa nije 

Još ako stigne početkom Marta, samo se bojim da mu ne bude hladno.