Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zsuki, na pijacama ima lepih spavacica na kopchanje , ja sam uzela 4 komada, 700 ili 800 din bio komad , tako neshto ... turski pamuk, mozhe da se lepo iskuvava i ima velichina ohohooo i malih i velikih ... z:) ... chitam kako kupujete u tim firmiranim radnjama, choveche , ja sve na pijaci ... kad sam poslednj i put ushla ( mislim u neki manji ali mnogo extra) butik prodavachica me je gledala sa takvim gadjenjem, da je to neopisivo .... "neeeemamo VELIKE brojeve " ... a htela sam da kupim neshto svojoj sestri koja je manekenski tip ... znam i ja da se ne drzhi nishta moderno za VECE brojeve :zstidljivko:... i tako ti ona ogadi meni sve te radnje za ceo zhivot ... z:cry:

Zsuki, na pijacama ima lepih spavacica na kopchanje , ja sam uzela 4 komada, 700 ili 800 din bio komad , tako neshto ... turski pamuk, mozhe da se lepo iskuvava i ima velichina ohohooo i malih i velikih ... z:) ... chitam kako kupujete u tim firmiranim radnjama, choveche , ja sve na pijaci ... kad sam poslednj i put ushla ( mislim u neki manji ali mnogo extra) butik prodavachica me je gledala sa takvim gadjenjem, da je to neopisivo .... "neeeemamo VELIKE brojeve " ... a htela sam da kupim neshto svojoj sestri koja je manekenski tip ... znam i ja da se ne drzhi nishta moderno za VECE brojeve :zstidljivko:... i tako ti ona ogadi meni sve te radnje za ceo zhivot ... z:cry:

nisam stigla na pijacu, da da ići ću i tamo naravno, volem ja pijacu. ovu sam kupila za svoju dušu :) ali ne bi u njoj da se porađam pa da je odmah uništim. i bila je na 50% popustu :) gledam je već dugo, a sad sam je ćapila ahahahahhahahha jako slatka sa fildžanima i šoljicama za čaj, kao iz onog crtaća :)

joj da vam ispričam...ja danas kupovala neke materijale za prekrivače, peškiriće, pelene i tako...i pitam prodavačicu da li imate bambusovo platno? sa čuđenjem me gleda, kaže vi ste nešto pomešali to ne postoji...pa razmišlja, misilte onaj pravi bambus? ali gospođo to vam je biljka a ne materijal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahahhahahahhaha
bilo me sramota da se smejem, htela da je priupitam a šta mislite šta je pamuk? :) :) :)

Odoh da izmerim dusek

DUSEK 21cm, do vrha kreveta ostaje oko 35cm z:cry: Sta sad? November pomagaj

..idi ija u pershun, sad sam ja merila oba kreveca.. :lol:
..jakshin ima 45cm od vrha dusheka do vrha podignute stranice kreveca, ali je pre dva meseca, sa dvadeset meseci, prvi put izashao iz njega, uz tresak ali bez chvoruge :sad2:
..aleksejev prenosni (putni) ima 35cm do vrha, ali ispod obichnog dusheka (20-ak cm) ima onaj putni sklopivi dushek od 5cm, da bude dalje od poda da bi mu bilo toplije (..luda mama :) )
i koji planiramo da izvadimo na prolece, (ako ne pochne da ustaje pre toga..)
..moze li na tvom krevecu da se spusti podnica nize..?
..

..idi ija u pershun, sad sam ja merila oba kreveca.. :lol:
..jakshin ima 45cm od vrha dusheka do vrha podignute stranice kreveca, ali je pre dva meseca, sa dvadeset meseci, prvi put izashao iz njega, uz tresak ali bez chvoruge :sad2:
..aleksejev prenosni (putni) ima 35cm do vrha, ali ispod obichnog dusheka (20-ak cm) ima onaj putni sklopivi dushek od 5cm, da bude dalje od poda da bi mu bilo toplije (..luda mama :) )
i koji planiramo da izvadimo na prolece, (ako ne pochne da ustaje pre toga..)
..moze li na tvom krevecu da se spusti podnica nize..?
..

haha, zato i ja uzela deblji :)

ehej mamice i trudnice!!
evo ja dobro, ova moja šmizla mi ne da mira... Čičak i meni desno rebro ahahahhahahah
ne ide mi mirovanje nikako :zroll: evo danas posle školice 3 sata šećkala po gradu, po prodavnicama...BEZ kape, pametna. smrzla mi se glava. sva sreća pa je kosa dosta masna :zstidljivko::zstidljivko: malo je impregnirala ahahahhahahah

Čičak, dušek za krevetac sam kupila "andrijašević". Mi imamo takav za nas, već godinama, zadovoljna sam, pa rekoh ako valja nama valjaće i za nju. Dimenzije 120x60x23 moj krevetac je toliki. Mada sam se možda zeznula, ovaj što sam ja uzela, naravno najskuplji mogući :zstidljivko::zstidljivko::zstidljivko:, je ujedno i najdeblji. Šta ne bi predstavljao problem, ali je moj krevetac starinski i nema onako visoku ogradicu kao ovi današnji...valjda neće naglavačke, kad nauči da stoji z:cry:.
Koštao me je 5,200 ili 5600 ne znam tačno. Antialergijski, anatomski, sa pamučnom presvlakom, punjenje prirodnim materijalima, vuna i pamuk. Mada mislim da je i onaj za jednu kategoriju jeftiniji, super. taj nema zaštitu protiv grinja, ali je isto punjen prirodnim materijalima. košta 1000 manje, debljina 21 cm. najjeftiniji je oko 2700, debljina 17 cm, ali sintetičko punjenje i presvlaka. Svi su mi govorili uzmi najjeftiniji, a meni nekako nije bilo žao....pa toliko sam je čekala nek se nauživa spavajući.

Za kolevku isto možeš naručiti kod njih, ali samo dušek od sunđera, jer ne mogu izraditi tako tanke dušeke sa žičanim jezgrom. Ja sam uzela od 10 cm, jer mi kolevak toliko dozvoljava. Možeš i tanji. Lepo ga prošepaju, na sunđer stave pamučnu vatu, pa je mekši i ne pomera se presvlaka. Moj će koštati 1100 din, dimenzije 90x44x10.

Nego gde se mogu kupiti spavaćice na preklop ili na dugmiće? jedva našla jedne u exterem intimu... sve ostalo nešto gadno. U Labudu imaju dobrih modela, ali nema brojeva. ili mali ili ogromni.

raspisah se, naravno. Ljubac.
suki, a gde se nalazi ta prodavnica andrijašević?
Meni je krevetac 130x70, tj.dušek ovaj što je tu... ne znam imaju li te dimmenzije?
A kolevku mi mm još nije doneo, ali mi i za nju treba dušek...
Ma kod mene je opušteno kao da sam juče zatrudnela, ima se kada...z:Dz:lol:
A što joj nisi rekla:''A jesam li te ja nešto pitala?''z:((

Kako mi idu na živce te nekulturne prodavačice ufff... mene je tako znala da odmerava neka u lacosta butiku, a ja lepo sl.put uđem, stanem ispred nje i gledam je tačno među rogove... kad joj postane neprijatno nakon par sekundi, sva se pokunji, a ja joj samo kažem:''Zvaću vas ako mi budete trebali, HOĆU da razgledam.''
Ma ne dam im više ni da me pogledaju. Ja se ponašam kao da one ne postoje... Nit ih vidim nit ih čujem.
Jednom mi drugarica kaže Jesi čula šta je rekla ova prodavačica(a mi probavale neke čizme)? Ja rekoh nisam. Kaže ona, rekla je onako sebi u bradu, jer je popizdela Šta probavaš kad nećeš da kupiš...z:shock:
Ja kažem drugarici, ajmo se vratiti, ima da isprobam svih 1234 modela, neke i više puta i na kraju odem. ali drugarica nije htela. z:mrgreen:

Drugarice moje, ja vam se umal' nisam porodila večeras.z:shock:

Večerali kod mojih, i kad me je sastavilo, ceo stomak i leđa od 19:44 do 20:25, cepa, možda me je jednom dvaput popustilo, ne prestalo već malo popustilo. Šetala sam po stanu, a moji se uspaničili, mama viče Spustio ti se stomak(i jeste malo, ali nisam htela da je potpaljujem pa vičem Nije :zstidljivko: ), tata se zbunio, donosi mi sok, mm samo gleda kao tele :eek:

Pita me mama jesi spremila torbu za porodilište, ja rekoh Kakvu torbu tek 10og idem da kupujem stvari koje mi trebaju. z:mrgreen::zroll: a ona samo prevrće okicama... z:D pa napala mm što nemamo br.mobilnog nijednog lekara... ma komedija... z:lol:

Ali stvarno me je sastavilo, i to momački... retko ja priznajem kad boli, ali ovo je bilo solidno, sve sam face pravila ...
Srećom prošlo...
Nadam se da su lažne kontrakcije, jer se za sad nisu vratile... a i rano mi... ništa spremila nisam. :zstidljivko:z:mrgreen:
Nisam ni pelene ni švedske oprala i ispeglala, nisam kupila ništa od potrebnog, nemam ni posteljinu za krevetac, ma ni za porodilište ništa nemam... :zstidljivko:z:lol:

Mama mi rekla da se spakujem, ali nemam šta, i neću... sl.nedelje ću pokupovati sve, pa spakovati, taman 18.feb.ulazim u 9 mesec... gde ću ranije... z:mrgreen:

Ne znam kako i zašto, ali ja opuštena ko da mi je sve spremno i rađam po 8-i put... :zblesav:

čičak, možeš naručiti svaku vrstu dušeka po meri kod njih, ako nemaju to što tebi treba.
Radnja se nalazi iza satelitske pijace, više je kao neko skladište, ali mislim da je najbolje da odeš direktno tamo pa da odmah možeš da naručiš.
inače njihove dušeke možeš kupiti i po radnjama sa bebi opremom, ili radnjama sa nameštajem, ali ne znam kako onda ide naručivanje po meri i da li radnje stavljaju svoj rabat na proizvode....

Adresa u ns Antuna Urbana 1.
u Rumi, Industrijska 37.

..i aleksej ima andrijashevic dushek.. :)

..chichak - kontrakcije bi treebalo da traju do npr minut pa da popuste..da se nisi ti ukochila, bleso.. :lol:

Ne znam šta je ovo bilo novka, ali ceo stomak i leđa, tj.od-ispod-grudi što bi moja baba rekla, pa na dole, a osećaj kao da se kičma rastavlja a stomak, ne znam da opišem bol, prvi put ga osetih. Kad bi ga ja opisivala ja bih rekla DA PEČE. z:) tako neki špicast bol. z:)

I mene čudi, jer znam da kontrakcije traju manje, imaš pauze, a ovo je bilo konstantan bol.

Ćao mama!!!z:poz:

Suki i ja smo sredinom Marta, za žabicu ne znam.
Moja guda je dobra, skakuće po stomaku, čepa mi desno rebro, obožava ga...z:mrgreen:

Inače muku mučimo sa grejanjem, grejemo na klimu, a ona baš na ovim minusnim ne može da postigne puno, pa se bojim kako ću kad mi stigne beba?z:(Još ako stigne početkom Marta, samo se bojim da mu ne bude hladno.

Kako je tvoj Stefajlo? Jel dobar? Koliko se često budi?z:) Ljubi ga puno puno punoooooooooooooooooooooo...z:)

Ja imam jos vremena,moj termin je 8.maj :) to je bik valjda,joj...

Hihi,ima nas jos koji ne spavamo.. ;) A sto se tice znaka,neka bude sta hoce ja samo znam da je karakteristicno za bikove da su malo tvrdoglaviji.. Inace i ja i mm smo lavovi,taman da budemo svi tvrdoglavi :)

Ja vodolija, suprug devica (sto bi moja drugarica rekla "jadna djevica pored looode vodolije") a mali je skorpija. Svi teramo po svom i svi smo u nekom drugom fazonu i nama je lepo ;)

Ja sam ovan a mm i Dunja lavovi.z;)

Auuuu hahahhaa
Od ovnova i jarceva nema tvrdoglavijih znakova.. cak ni bikovi nisu toliko zadrti da idu glavom kroz zid pa makar i na svoju stetu. Moja sestra je bik i mogu reci da mahom osobe u tom znaku su super pozitivne ali i zaju da situaciju preokrenu u svoju korist , tako da im ti rogovi vise sluze da plase nego sto ih stvaro koriste.
Muz mi je ovan/jarac :D sin jarac /lav.. nahebala sam samo tako :D moram da izbegavam te kriticne mesece ovih rogonja za drugo dete hahahaha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back