birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Zsuki, na pijacama ima lepih spavacica na kopchanje , ja sam uzela 4 komada, 700 ili 800 din bio komad , tako neshto ... turski pamuk, mozhe da se lepo iskuvava i ima velichina ohohooo i malih i velikih ...
... chitam kako kupujete u tim firmiranim radnjama, choveche , ja sve na pijaci ... kad sam poslednj i put ushla ( mislim u neki manji ali mnogo extra) butik prodavachica me je gledala sa takvim gadjenjem, da je to neopisivo .... "neeeemamo VELIKE brojeve " ... a htela sam da kupim neshto svojoj sestri koja je manekenski tip ... znam i ja da se ne drzhi nishta moderno za VECE brojeve
... i tako ti ona ogadi meni sve te radnje za ceo zhivot ... 
... chitam kako kupujete u tim firmiranim radnjama, choveche , ja sve na pijaci ... kad sam poslednj i put ushla ( mislim u neki manji ali mnogo extra) butik prodavachica me je gledala sa takvim gadjenjem, da je to neopisivo .... "neeeemamo VELIKE brojeve " ... a htela sam da kupim neshto svojoj sestri koja je manekenski tip ... znam i ja da se ne drzhi nishta moderno za VECE brojeve
... i tako ti ona ogadi meni sve te radnje za ceo zhivot ... 

evo danas posle školice 3 sata šećkala po gradu, po prodavnicama...BEZ kape, pametna. smrzla mi se glava. sva sreća pa je kosa dosta masna 

Još ako stigne početkom Marta, samo se bojim da mu ne bude hladno.