Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao devojke. Evo nas kod kuće :D Ova je iz porodilišta, jedna od prvih, i to mislim da je baš prva slikana, negde 8-9 sati po rodjenju :)

Pogledajte prilog 221868

DakleM, ovako je to išlo - u ponoć mi je pukao vodenjak ( taman sam se odjavila sa Krste, hehehe ), u 20 do 1 smo bili u porodilištu, u 1:25 se rodio Stefan. Očas posla, direkt sam išla u porodjajnu salu. A mm je bio u hodniku, kako je uspeo da udje - nemam pojma, 15-tak metara od porodjajne sale i praktično je imao direktan tonski prenos. Čak je i snimio prvi Stefanov plač. Posle mi kaže - pa nisi vikala, samo dva puta. :) Pa, toliko je napona bilo... :D
Jutros smo izašli, tj danas. I eto...

Nego, znate šta mi je sa Milicom - kakav crni grip, kakvi bakrači. Dete mi ima boginje!!! Danas smo došli kući, naravno, ona došla sa tatom i bakom po batu, i ona poče da se češe po ledjima. Mi pogledamo i :shock: Evo, sad tata odveze moje u Bg, i Milicu sa njima. A ja se ubi od plakanja. Jedva sam čekala da dodjem iz porodilišta, nisam mogla 3 dana bez nje, a sad je šaljem na tri nedelje!!! E, pa lepo hoću da umrem, i ništa drugo! Vodio je tata odmah kod dr, ona kaže da 90% dojenih beba, ako je mama preležala, ne može da dobije, ali... neću da se igram, 4-ti dan života mu je danas. Preživeće i ona kod babe, i mi ovde... ne znam kako, ali preživećemo... Pa posle imamo čitavo vreme ovog sveta da budemo skupa...
... al mi je teško, uuuuuh...

:heart:
..neka vam je zivi iz zdrav i svi vi sa njim, radovali se stotinu godina jedni drugima.. :D

..mnogo mi je drago da je sve lepo proshlo, a milichicu ce baka i deda da razmaze i izigraju se sa njom,
a kad dodje kuci bata poodmakao i mama kao nova.. :D
..veliki pozdrav.. :aha:

Ćao devojke. Evo nas kod kuće :D Ova je iz porodilišta, jedna od prvih, i to mislim da je baš prva slikana, negde 8-9 sati po rodjenju :)

Pogledajte prilog 221868

DakleM, ovako je to išlo - u ponoć mi je pukao vodenjak ( taman sam se odjavila sa Krste, hehehe ), u 20 do 1 smo bili u porodilištu, u 1:25 se rodio Stefan. Očas posla, direkt sam išla u porodjajnu salu. A mm je bio u hodniku, kako je uspeo da udje - nemam pojma, 15-tak metara od porodjajne sale i praktično je imao direktan tonski prenos. Čak je i snimio prvi Stefanov plač. Posle mi kaže - pa nisi vikala, samo dva puta. :) Pa, toliko je napona bilo... :D

Nego, znate šta mi je sa Milicom - kakav crni grip, kakvi bakrači. Dete mi ima boginje!!! Danas smo došli kući, naravno, ona došla sa tatom i bakom po batu, i ona poče da se češe po ledjima. Mi pogledamo i :shock: Evo, sad tata odveze moje u Bg, i Milicu sa njima. A ja se ubi od plakanja. Jedva sam čekala da dodjem iz porodilišta, nisam mogla 3 dana bez nje, a sad je šaljem na tri nedelje!!! E, pa lepo hoću da umrem, i ništa drugo! Vodio je tata odmah kod dr, ona kaže da 90% dojenih beba, ako je mama preležala, ne može da dobije, ali... neću da se igram, 4-ti dan života mu je danas. Preživeće i ona kod babe, i mi ovde... ne znam kako, ali preživećemo... Pa posle imamo čitavo vreme ovog sveta da budemo skupa...

Ej malena... jedva sam čekala da se javiš... :zag:

Baš mi je drago što je sve išlo lagano... z:)
Stefko je kao mala mrvica... a tek kosica, pravi mali čovek...z:)

Nek vam je živ i zdrav... a sad uživajte... :heart2::vatromet::orkestar:

Ljubi ga u te obrazčiće od tetke Čičak... z:)

Pogledajte prilog 221868

ata, честитам... а баш сам данас мислила да ти бацим порукицу на зид... предухитрила си ме ;)
љуби то медено луче, слаткиш мали :*
а за миличицу се не секирај, и боље што је код баке и деке... уживаће са њима, њој ће бити лепо, а теби лакше самој са стефом... а кад се врати, биће то радост за све вас :*
љубимо вас пуно, пуно :*

Pogledajte prilog 221868

jao dusa :heart: Divan,divan,divan....kakvu kosicu ima :zaljubljena:
Jos jednom cestitamo i ljubimo vas sve

Izdrzite 3 nedelje,proci ce brzo

Devojke, hvala vam svima na divnim komentarima :heart:
Svim trudnicama želim samo da imaju porodjaj i post porodjajni tok kao što je kod mene bilo!!! Ja mislim da lepše i bolje ne mogu da vam poželim! :ok: I tretman u porodilištu kakav smo imali i Stefan i ja! :super:
Ja se sada selim na 0-6, ali neću vas zaboraviti, taman posla :) Svratiću i ovde, naravno, ako me primate malo u goste ;)
Čičak, Žabice i ostale trudnice - samo hrabro i polako! :)

Devojke, hvala vam svima na divnim komentarima :heart:
Svim trudnicama želim samo da imaju porodjaj i post porodjajni tok kao što je kod mene bilo!!! Ja mislim da lepše i bolje ne mogu da vam poželim! :ok: I tretman u porodilištu kakav smo imali i Stefan i ja! :super:
Ja se sada selim na 0-6, ali neću vas zaboraviti, taman posla :) Svratiću i ovde, naravno, ako me primate malo u goste ;)
Čičak, Žabice i ostale trudnice - samo hrabro i polako! :)

Nemoj da nas zaboraviš ovde, sigurna sam da će nam tvoji saveti biti dragoceni ;)

z:gs:

ata, jako mi je drago sto si tako dobro prosla na porodjaju. Citala sam na bebama, i bas me to obradovalo... :)

Svrati nam uvek, da nas posavetujes i prokomentarises, bice nam drago...

Ljubi to tvoje mace punoooo punoooo... :*

ja sam vam prehladjena, lomi me... Grlo i nos me zezaju, sva sam bzvz...

Danas ušla u 34-u nedelju. :zbanana:

Termin 18.Mart, ali ako bude carski, ili ako mače požuri, možda bude moj poklon za 8.Mart... z:)

..qq, al leti vreme.. :P ..ima jedan mish strahinja, rodio se 8.marta proshle godine, sladak kao shecerlemica mami na poklon.. :heart:
..jaksha je malo pozurio, sachekao da ribe predju u ovna i rodio se 25. marta, nedelju dana ranije.. :)
..da je pozurio vishe i ostao u ribama - bio bi relja.. :aha:

..imate li neko ime za mache..? :D

..qq, al leti vreme.. :P ..ima jedan mish strahinja, rodio se 8.marta proshle godine, sladak kao shecerlemica mami na poklon.. :heart:
..jaksha je malo pozurio, sachekao da ribe predju u ovna i rodio se 25. marta, nedelju dana ranije.. :)
..da je pozurio vishe i ostao u ribama - bio bi relja.. :aha:

..imate li neko ime za mache..? :D

Imamo, mm je odlucio, bice Pedja. Tj.pravo ime Petar, ali cemo ga zvati Pedja. ;)

ja ga zovem Perica, a mm samo prevrce ocima... Ahahah...

Sto se tice horoskopa, i mi bi voleli pre da bude Ovan nego Riba, zbog nekih osobina, ali Boze moj, nek nasa ribica bude dobro, pa cemo se nekako vec snaci... ;)

kako su tvoji malisani?
Jaksa je najmladji, to znam, ali ostale ne mogu popamtiti.
Kako oni sa bebom?

Kako se ti snalazis?

Veliki pozzzz i ljubac za tvoje licno i personalno zabaviste!!! Valjda ceo i mi tako jednog dana!

Imamo, mm je odlucio, bice Pedja. Tj.pravo ime Petar, ali cemo ga zvati Pedja. ;)

ja ga zovem Perica, a mm samo prevrce ocima... Ahahah...

Sto se tice horoskopa, i mi bi voleli pre da bude Ovan nego Riba, zbog nekih osobina, ali Boze moj, nek nasa ribica bude dobro, pa cemo se nekako vec snaci... ;)

kako su tvoji malisani?
Jaksa je najmladji, to znam, ali ostale ne mogu popamtiti.
Kako oni sa bebom?

Kako se ti snalazis?

Veliki pozzzz i ljubac za tvoje licno i personalno zabaviste!!! Valjda ceo i mi tako jednog dana!

I ja sam onomad navijala da bude vaga, ali je ipak sacekao skorpiju. Sada ga ne bih menjala ni za tri vage :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back