november child
Elita
- Poruka
- 18.222
Ćao devojke. Evo nas kod kućeOva je iz porodilišta, jedna od prvih, i to mislim da je baš prva slikana, negde 8-9 sati po rodjenju
Pogledajte prilog 221868
DakleM, ovako je to išlo - u ponoć mi je pukao vodenjak ( taman sam se odjavila sa Krste, hehehe ), u 20 do 1 smo bili u porodilištu, u 1:25 se rodio Stefan. Očas posla, direkt sam išla u porodjajnu salu. A mm je bio u hodniku, kako je uspeo da udje - nemam pojma, 15-tak metara od porodjajne sale i praktično je imao direktan tonski prenos. Čak je i snimio prvi Stefanov plač. Posle mi kaže - pa nisi vikala, samo dva puta.Pa, toliko je napona bilo...
![]()
Jutros smo izašli, tj danas. I eto...
Nego, znate šta mi je sa Milicom - kakav crni grip, kakvi bakrači. Dete mi ima boginje!!! Danas smo došli kući, naravno, ona došla sa tatom i bakom po batu, i ona poče da se češe po ledjima. Mi pogledamo i :shock: Evo, sad tata odveze moje u Bg, i Milicu sa njima. A ja se ubi od plakanja. Jedva sam čekala da dodjem iz porodilišta, nisam mogla 3 dana bez nje, a sad je šaljem na tri nedelje!!! E, pa lepo hoću da umrem, i ništa drugo! Vodio je tata odmah kod dr, ona kaže da 90% dojenih beba, ako je mama preležala, ne može da dobije, ali... neću da se igram, 4-ti dan života mu je danas. Preživeće i ona kod babe, i mi ovde... ne znam kako, ali preživećemo... Pa posle imamo čitavo vreme ovog sveta da budemo skupa...
... al mi je teško, uuuuuh...

..neka vam je zivi iz zdrav i svi vi sa njim, radovali se stotinu godina jedni drugima..
..mnogo mi je drago da je sve lepo proshlo, a milichicu ce baka i deda da razmaze i izigraju se sa njom,
a kad dodje kuci bata poodmakao i mama kao nova..
..veliki pozdrav..

Šiznuću!

I tretman u porodilištu kakav smo imali i Stefan i ja! 

..josh koliko..?
..ima jedan mish strahinja, rodio se 8.marta proshle godine, sladak kao shecerlemica mami na poklon..