neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Hahaha , bebe ce da ti bude bananozder..
Ja inace banane NEvolem nema sile da je jedem.. a u trudnoci sam je cepala samo tako..
Sada klinac ko majmunce samo bi na tome mogao da zivi!
bas mi nesto voce ne ide.....ali, na silu cu, sta da radim....

moram polaku garderobu, a tek ulazim u 8 nedelju. ostala sam na helankama i jednim farmerkama....imate li ideju sta da kupujem....mislila sam jos koje helanke da kupim, duze dzempere i koju tuniku....puno sedim na poslu i necu nista da me steze.....
. Ja sam osetila prvog dana u 19. nedelji, ali sam malo hmhm hajde da kazemo bucmasta
, pa sam verovatno malo kasnije osetila. Tacno tako. Pre porodjaja su vec bile vidljive i izbocine na stomaku, tek kada sam se porodila skonatala sam da su to bila kolena
, a uvek smo pogadjali suprug i ja sta bi to moglo biti.
? Na porodjaju mi se samo reklo
.
... Ma kada bude,znaću valjda, kažu da je normalno da se u prvoj trudnoći pokreti osete izmedju 17 i 25 nedelje, a da se već u drugoj osećaju mnogo ranije. A što se tiče tih leptirića pa to se kao dešava samo opet nije intenzivno da bih znala da je to to!
prve pokrete osetila u 17-18 nedelji... baš rano... i pre toga sam nešto osećala, ali nisam znala jel on ili creva...
Cim legnem i umirim se, eto ga, vozi bajs
Cim mm stavi ruku - on se umiri. Secam se da se muzic bas bio izbedacio sto ga bebon ignorise