zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
konačnoooooooooooooooooo! ja sam ponosan vlasnik mojih prvih trudničkih, ali vrlo sexi pantalona 

znači danas obišla još 150 radnji, svi me gledaju kao da imam kugu, lepru ili neku odvratnu bolest...kao za TRUDNICE??!!! pa zaprepašćeno, aaaaa ne ništaaaaa od garderobe. ono otprilike ko ti kriv što si se j.....ala, e sad pati bludnice.
u pasažu Dunavske ulice br 23. postoji jedina deklarisana radnja za trudnice u ns. probala sam čak 5 modela pantalona

i konačno kupila jedne 2,500 din.
mislim da jakne, kapute nisu imali.
ja sam prošle god u Zari na odeljenju za šiparice kupila sladak kaputić, zakopčava se samo na grudima i širi se kao zvono, mislim da ću moći da ga nosim dok ne budu minusi pošto baš nije dugačka...

znači danas obišla još 150 radnji, svi me gledaju kao da imam kugu, lepru ili neku odvratnu bolest...kao za TRUDNICE??!!! pa zaprepašćeno, aaaaa ne ništaaaaa od garderobe. ono otprilike ko ti kriv što si se j.....ala, e sad pati bludnice.
u pasažu Dunavske ulice br 23. postoji jedina deklarisana radnja za trudnice u ns. probala sam čak 5 modela pantalona

i konačno kupila jedne 2,500 din.
mislim da jakne, kapute nisu imali.
ja sam prošle god u Zari na odeljenju za šiparice kupila sladak kaputić, zakopčava se samo na grudima i širi se kao zvono, mislim da ću moći da ga nosim dok ne budu minusi pošto baš nije dugačka...

Čestitam od srca!

I da vas pitam kakve ste simptome imale u 3 mesecu? Naime ja se brinem jer sam pre 2 nedelje bila na drugom UZ a sledeća kontrola mi je zakazana tek 1. decembra kada ću biti u 4 mesecu trudnoće. Svi testovi/nalazi su bili uredni na poslednjoj kontroli, tako da sada ne treba da radim nikakve druge testove. Ali mene ubija neizvesnost do sledećeg UZ ! Mesec dana čekanja!!! U početku su me jako bolele grudi ali nisam imala mučnine. A sada nemam baš nikakve simptome,samo mi se malo nazire stomačić.. Malo sam dosadna ali se mnogo brinem jer mi je ovo prva trudnoća pa me zanimaju saveti i iskustva drugih trudnica 

)

i da je ona videla shta je njoj potrebno