Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Sukice, ja sam kupila trudnicke farmerke u Peacocks-u u Novom Sadu, imaju jedan deo za trudnice mada je dosta oskudan. Kupila sam ih jos letos kad je bilo neko ludacko snizenje, kostale 890 dinara!!! jako je lep kroj i imaju puno elastina i onaj nizak struk sto ide ispod stomaka, meni one bas rade posao i stalno ih nosim. Ali posle nisam isla tamo, ne znam kakva je sad situacija. Ako budes u gradu, obidji ih obavezno.
Snajderka mi sasila jednu suknju sa tim trudnickim pojasom i odvratno je ispala, verovatno je necu ni nositi. Zato ne volim da sijem bilo sta - to sve kosta a na kraju jos bude i gadno i neupotrebljivo.
Isto tako, idi na www.newlook.co.uk tamo imaju Maternity kolekciju, mozes naruciti i platiti internet karticom, a na vrednost robe do 100 dolara na placas carinu. Ja sam uzela jos letos neke 3 majice i trudnicke helanke, bile budzasto a super se pokazale.
Meni sad treba jakna, a sve gledam da se provucem bez kupovanja iste. Ionako ne idem na posao, pa idem u muzevom debelom duksu koji mi sad glumi jaknu
Snajderka mi sasila jednu suknju sa tim trudnickim pojasom i odvratno je ispala, verovatno je necu ni nositi. Zato ne volim da sijem bilo sta - to sve kosta a na kraju jos bude i gadno i neupotrebljivo.
Isto tako, idi na www.newlook.co.uk tamo imaju Maternity kolekciju, mozes naruciti i platiti internet karticom, a na vrednost robe do 100 dolara na placas carinu. Ja sam uzela jos letos neke 3 majice i trudnicke helanke, bile budzasto a super se pokazale.
Meni sad treba jakna, a sve gledam da se provucem bez kupovanja iste. Ionako ne idem na posao, pa idem u muzevom debelom duksu koji mi sad glumi jaknu

bila u peecocksu...grozno. imaju neke cigaret modele, tj, model. a to meni stoji kao piletu sise ahahahhaahha i uopšte nisu bile onog spuštenog kroja ispod stomaka, nego sasvim normalne farke samo prišiven onaj gornji deo 

divno!, nadam se da je sve super proslo, jedva cekam da nam se javi.