Majku mu, gde ja gresim?

Ja sam imala dva bodica za pocetak, pa kad mi se isprlja jedan, obucem drugi a ovaj prvi operem na ruke, leto bilo pa se osusi dok trepnes. Pricam o najmanjim 56, nisam htela da uzimam vise jer preraste to brzo
62 sam posle imala vise, imam ih jos, za pidzame koristim one zeke iz jednog dela, nosi ih mali 3-4 dana, bodice isto, tetra i svedsku menjam kad se isprlja, ako se ne isprlja, ukaki, upiski, opet na neka 4 dana, peskir za kupanje isto tako, pelenu ispod glave nedeljno, posteljinu, dve tri nedelje do mesec.....i onu pelenu sto drzim preko ramena koristim po dva dana, mada ovaj moj ne bljuje, pa mi se moze...
...inace nemam nikada dovoljno njegovih stvari za punu mashinu jer pelene perem odvojeno od garderobe, na visoj temperaturi, a njegovu garderobicu perem sa peskirima i posteljinom..i to ono svetlije, ono sto je tamno operem na ruke, opet zbog temperature...
uglavnom, nemoj mnogo da kupujes, jer ces dobiti mnogo garderobe
bar je moj dobio ohoho i to kao sve "za kasnije" da se ne zeznu da bude malo...sad stize to kasnije i mogu da ga presvlacim 3 puta dnevno razlicite kombinacije da bi sve probao...
lepo ti rece November, opusteno, vrlo brzo ces videti koliko ti i cega treba...
i nemoj se uzdati u brojeve, tj.velicine nije isto 62 kod dva razlicita proizvodjaca
moj gilipter je dobio pantalonice, pise na njima 80 a izgledaju kao 62/68 i nosi ih sad, a imam kompletic koji sam dobila 68 i to bas onaj Carter's nosice ga za mesec, dva...dok ne vidis pa ne procenis, nista. Svekrva mu je kupila kompletic za izlazak 62, gornji deo nosi jos uvek...samo smo mu tad zavrnuli rukaviće, a sad mu je taman