Anchice, šta da ti kažem, a da ne zvuči kao kliše - opusti se, dr znaju svoj posao
Bolje da si tamo, njima na oku, bolje i za tebe, a naravno i za bebu, tj. prvenstveno za bebu. Nemoj se plašiti, neka prate, neka vide kako je i kako se to kreće. A ti misli pozitivno i rastereti se, znam da je teško, ali bar probaj 
Ija, kad tebi beše termin? Jel sad negde, blizu, nakon Ikice i Kvinsi ti si sledeća, ili ja grešim nešto?
Ja danas išla kod dr, jao koja užasna gužva, pa to je strašno. Uveli su brojeve, pa je sad kao malo reda zavedeno, ali opet... glava me zabolela u onoj gužvi i frci
Dao mi naloge za lab, pa u utorak opet idem kod njega. Pitam ga ja danas, onako izokola, da li bi mi dao uput da se porodim u Bg, u Mišoviću, a on će - ma, može bre, zašto da ne može, kad je Beg bio cicija 

Kaže - kad dodje vreme za davanje uputa, daćemo za Mišović, nema problema, samo me podseti.
I tako, još sam jednu brigu prebrinula. A znam da je od reči, jer je jedna žena odavde, jedna poznanica, od prvog dana trudnoće govorila da će da se porodi u Frontu, i da joj je taj isti dr obećao uput za Front. Dao joj je bez problema, samo ga je podsetila. A čujem i za još neke slučajeve, svi kažu - ma daje uput za gde hoćeš
I još te pošalje kod nekog kolege, da ne lutaš i ne tražiš doktora kad već ne poznaješ nikoga tu. I tako, sad sam smirenija 
Bolje da si tamo, njima na oku, bolje i za tebe, a naravno i za bebu, tj. prvenstveno za bebu. Nemoj se plašiti, neka prate, neka vide kako je i kako se to kreće. A ti misli pozitivno i rastereti se, znam da je teško, ali bar probaj 
Ija, kad tebi beše termin? Jel sad negde, blizu, nakon Ikice i Kvinsi ti si sledeća, ili ja grešim nešto?

Ja danas išla kod dr, jao koja užasna gužva, pa to je strašno. Uveli su brojeve, pa je sad kao malo reda zavedeno, ali opet... glava me zabolela u onoj gužvi i frci

Kaže - kad dodje vreme za davanje uputa, daćemo za Mišović, nema problema, samo me podseti. I tako, još sam jednu brigu prebrinula. A znam da je od reči, jer je jedna žena odavde, jedna poznanica, od prvog dana trudnoće govorila da će da se porodi u Frontu, i da joj je taj isti dr obećao uput za Front. Dao joj je bez problema, samo ga je podsetila. A čujem i za još neke slučajeve, svi kažu - ma daje uput za gde hoćeš
I još te pošalje kod nekog kolege, da ne lutaš i ne tražiš doktora kad već ne poznaješ nikoga tu. I tako, sad sam smirenija 

?joj,znas kako mi je muka,ceo dan sam kao pokisla kokosaka