MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Kvnsi i Jexy sad mi je lakse.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) pre tri nedelje, sto je mogucejedno pitanje ako neko ima neku informaciju o ovome jako mi je bitno....u drugom tromesecju trudnoce na 3d ultra zvukuFL(butna kost)je bila21 nedelja a BPD (obim glave)23 nedelje , i tada je to bilo noprmalno,kasnije na obicnom uz FL je29ned.i 6 dana a BPD 31ned.6 dana,tada je moj doktor bio zabrinut i rekao da to nije bas ok i da postoji mogucnost da ce dete biti "sitnijeg rasta",danas sam opet isla posle mesec dana i dada je razlika izmedju obima glave i butne kosti 4 nedelje sto po njegovom znaci da je butna kost manja za negde oko 7mm nego sto bi trebala da bude(inace sam usla u 9mesec) ,i sada me je bas uplasio rekavsi da to moze da bude neki moj gen (posto su mi u porodici svi normalne visine) koji sama proizvodim i da postoji verovatnoca da ce biti patuljastog rasta :\ mada to ni on sam nije siguran...sludjena sam skroz ,prvo dete je bilo ok 4,500kg 56 cm bez ikakvih problema ....
, ali zapravo sam veoma zadovoljna jer sam sa prvim detetom bila +22. sada racunam da ne bi smelo preci +14 ili 15 kg, sto je u granicama normale i sto sam sebi postavila kao zadatak-nikako preci 75kg

i od tada jos 0,5. ALI, ja sam specificna jer sam ostala trudna sa +30kg pa sada moram extra da pazim 
Danas sam najzad dobila rezultate aminiocenteze. Navodno je sve ok i cekamo decaka. Veceras idem na UZ, pa vam sutra javljam novostiNadam se da ce biti sve ok i da ce bar malo smanjiti terapiju
Ja sam sada 21+1 i ugojila sam se se za prva tri meseca 1,5 kgi od tada jos 0,5. ALI, ja sam specificna jer sam ostala trudna sa +30kg pa sada moram extra da pazim
Ljubim vas sve i mazite stomake.

Mene sad hvata panika sto nisam isla na taj 4D!!!!! Dace Bog da bude sve ok!