MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Kvnsi i Jexy sad mi je lakse.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedno pitanje ako neko ima neku informaciju o ovome jako mi je bitno....u drugom tromesecju trudnoce na 3d ultra zvukuFL(butna kost)je bila21 nedelja a BPD (obim glave)23 nedelje , i tada je to bilo noprmalno,kasnije na obicnom uz FL je29ned.i 6 dana a BPD 31ned.6 dana,tada je moj doktor bio zabrinut i rekao da to nije bas ok i da postoji mogucnost da ce dete biti "sitnijeg rasta",danas sam opet isla posle mesec dana i dada je razlika izmedju obima glave i butne kosti 4 nedelje sto po njegovom znaci da je butna kost manja za negde oko 7mm nego sto bi trebala da bude(inace sam usla u 9mesec) ,i sada me je bas uplasio rekavsi da to moze da bude neki moj gen (posto su mi u porodici svi normalne visine) koji sama proizvodim i da postoji verovatnoca da ce biti patuljastog rasta :\ mada to ni on sam nije siguran...sludjena sam skroz ,prvo dete je bilo ok 4,500kg 56 cm bez ikakvih problema ....
Danas sam najzad dobila rezultate aminiocenteze. Navodno je sve ok i cekamo decaka. Veceras idem na UZ, pa vam sutra javljam novostiNadam se da ce biti sve ok i da ce bar malo smanjiti terapiju
Ja sam sada 21+1 i ugojila sam se se za prva tri meseca 1,5 kgi od tada jos 0,5. ALI, ja sam specificna jer sam ostala trudna sa +30kg pa sada moram extra da pazim
Ljubim vas sve i mazite stomake.
Mene sad hvata panika sto nisam isla na taj 4D!!!!! Dace Bog da bude sve ok!