Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..bokice, to je stara krv, to je vec tu i to mora da izadje....ako nema nove, sveze - ne razmishljaj kad ce da prestane..
..i pusti predosecaje, shta ce biti bice, nadaj se najboljem.. :heart:

Slazem se sa ovim, da je krenulo po zlu mislim da bi tekla sveza krv i to prilicno... Bar meni tako rekli doktori kada sam imala krvarenje, i tako je i bilo. Ja verujem da je ipak sve u redu sa bebom. Ako uradis sutra betu i bude priblizno duplirana u odnosu na jucerasnje vrednosti, onda je sve 5.

Poslednja izmena:
Devojke , trudnjache , da se i ja javim vishe .... :cao:
danas sam napunila 16 nedelja , jupiiii :cistinaocare:

u ponedeljak idem na kontrolni UZ u Betaniji .... i sad ima nekog da zadavim ako mi ne pokazhu bebche .... videla sam moju Tachkicu samo kad je imala 5 mm-ra :sad2:

inache sam se dosta ugojila , mada me bash briga za to :zper: .... dodushe u stomak najvishe , ali me kuma moja "uteshila" da sam se proshirila i u dupetu ... :zcepanje:

mene moja doktorka ne shalje ni na kakve analize , mislim samo me pita kako sam , poslednji put ni to :dash: .... dosad su mi svi brisevi i dubl bili odlichni , ali nemam pojma shta u kojem periodu treba da se odradi ... a mislim da cu da se za'ebem za termin amniocenteze, ali i to me je bash briga ... u poslednj vreme pochinjem da kuliram sve vishe i vishe ... valjda je to dobro , i nece me proci posle porodjaja , jer sam inache nevidjeni nervchik :rumenka:

budite dobro , chuvajte se , javljam se posle ponedeljka , videcemo shta ce biti na UZ , mozhda vide i pol :telefon:

Evo da se javim i ja.Pridruzujem se kutku.
Jos sam u soku jer sam po uz 23n+3d.
Kazem ja doktoru kada je bila poslednja menstruacija(30.januar,pre toga 31.decembar),a on meni znas li kolika je beba u tvom stomaku,a ja:eek: kolika i on rece da cu u 6 mesec ja opet :eek:.
Sto znaci da sam zatrudnela u novembru(a krajem nov.sam bila na ultrazvuku),a pre toga sam imala menstruaciju u avgustu.Neredovne su mi zbog PCOS,pa se nisam ni nadala da mogu zatrudneti bez lecenja.
Nikakve simptome nisam imala.
Kaze dr da je beba super,misli da je devojcica ali nije mogao dobro da vidi jer je karlicno bila okrenuta.Za tri nedelje idem na 4d.
Dao mi da vadim rezultate,mada sam ih ja radila pocetkom marta i krvna slika mi je bila odlicna.:klap:
I sad se bas plasim,valjda je sve u redu sa bebom.

..qq, majoooooo.. :klap: :super: :heart:
..ti da si josh malo sachekala, opushteno bi dobila i uput za porodilishte.. :lol:
..i nemoj da se plashish, ta mrvica se sama izborila za sebe i "varala" te tako dugo
i bash je htela tebe za mamu i nikog dugog.. :aha: :zaljubljena:
..luda pricha skroz, da se deshava na filmu rekli bi "a jeeeeste, kako to moze..? " :lol:
..kiss za tebe i tvoju veliku malu bekanu.. :D
..opushteno necesh ni da se priviknesh na to da si trudna a vec cesh da imash bebu.. :rotf:

Kazem ja doktoru kada je bila poslednja menstruacija(30.januar,pre toga 31.decembar),a on meni znas li kolika je beba u tvom stomaku,a ja:eek: kolika i on rece da cu u 6 mesec ja opet :eek:.
Sto znaci da sam zatrudnela u novembru(a krajem nov.sam bila na ultrazvuku),a pre toga sam imala menstruaciju u avgustu.Neredovne su mi zbog PCOS,pa se nisam ni nadala da mogu zatrudneti bez lecenja.
Kaze dr da je beba super,misli da je devojcica ali nije mogao dobro da vidi jer je karlicno bila okrenuta.Za tri nedelje idem na 4d.
Dao mi da vadim rezultate,mada sam ih ja radila pocetkom marta i krvna slika mi je bila odlicna.:klap:

:klap: Ovo je san snova. To znaci da si prosla 2/3 trudnoce bez ikakvih simptoma i zalbi :klap:
Sta ti je dr rekao, kada je termin?

jao Maki...DIIIVNOOOO :klap::klap::klap:
ja sam odusevljena
ceo onaj period kad se mi nerviramo te ovo te ono tebi prosao nisi ni primetila :D
niti si brojala kilograme, ni otoci ni nista...cool
alal vera bebcu, naravno da ce da bude sve OK :super:

Ne mogu da verujem, nikakvi simtomi, stomak mora da poraste, muka, povracanje? Moja tetka je tako mislila da je bole bubrezi, i nije išla jer inače ima problema sa istim..Otišla ko doktora kaže bole me bubrezi, oni pogledaju, kažu, gospođo nisu bubrezi, nego dete, 6 mesec... I rodi zdravu devojčicu...

Zene divne ste.:heart:

Kazem vam nikakvi simptomi,do prosle nedelje kad sam imala tu mucninu.
Stomak jeste malo porastao,ali ja poslednjih godina uvek imam stomacic i par kg viska,tako da po tome nisam zakljucila.
Eto vozila i biciklu svaki dan po sat vremena,dizala neke stvari i tako...
Bas sam u soku.Ovo samo meni moze da se desi.Doktor uopste nije zabrinut.

Termin je 7.avgusta,a buduci tata je rodjen 9.avgusta,a deda 13.avgusta,pradeda isto u avgustu.:lol:

..divno.. :heart::
..ja sam mojoj mami rodila prvo unuche na poklon za rodjendan, 14. septembra.. :heart:
..moju veliku devojku.. :aha:
..a prvog sina muzu za rodjendan.. :zper: ..12.avgusta.. :heart:

..glupo to - u tri dana dva rodjendana, kad je vec zurka, nek je dupla.. :lol:
..jedino mi muza zavitlavaju da je jedini zet koji ce ceo zivot da slavi tashtin rodjendan.. :lol:
..a i njemu nekako svi zaborave da chestitaju njegov.. :rotf:

моја ана је требало да буде поклон куми за рођендан (по термину), неки су се надали да ће поранити, па бити мами (тј. мени) поклон, али она чекала празник (света Петка)
ово сад је окаснило да једној баки буде поклон за рођендан (мада је она за рођендан пре 4 године добила снајку, тј. мене, мислим да јој је сасвим довољно ;) ), па сад навијамо да буде другој баки поклон...
љубим вас све :*

:klap: Ovo je san snova. To znaci da si prosla 2/3 trudnoce bez ikakvih simptoma i zalbi :klap:
Sta ti je dr rekao, kada je termin?

7.avgust.
A ja se brinula zbog prolaktina,koji je uvecan zbog trudnoce sigurno...
Prosle nedelje sam osecala mehurice u stomaku,i sada opet tako da sam sada sigurna da to beba djuska.:zurka:

Buduci tata ceo dan drzi ruku na stomaku,nikako da ga ubedim da on ne moze jos da oseti.Nikad ga nisam videla srecnijeg.A svadba nam je 29.maja,tako da cu imati stomak do zoba.:mrgreen:

Bas divno Majo, znaci mi smo tu negde po starosti trudnce, ja sam danas usla u 22 i to proslavljam uz jutarnju kaficu. Tebi je proletelo ovh 5 meseci, a ja ti zelim da ti tako proleti i vreme do avgusta. Meni je termin 28 avgust, al obzirom da ce biti carski, bice ranije. Moj Pavle vec uveliko skace po stomaku, prosto mi je nekad cudno kako tako mali moze tako jako da mrda, izgleda da ce biti pravi mali nemirko!

драге моје, ево и мене...
добро јутро вам желим...
мене јутрос хвата нека вртоглавица, сад кад сам попила кафицу мало ме попустило... претпостављам да ми се притисак начисто срозао...
љубим вас и мазите стомачиће :*

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back