Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobra mi je krvna slika...valjda...
nemam nista ispod ili iznad dozvoljenih granica
videcu sta kaze dr
nego, nisam to htela, htela sam da se pravim vazna z:)
danas je tacno sest meseci bez duvanskog dima :konfete:
batalili da pusimo i mm i ja kad smo resili da pravimo bebu
прочитала сам и на фејсу, свака ти част! само напред, сад је бебац најважнији :)

Dobro sam skroz
malo mi bude muka al ne kao pre
i ne mogu da jedem, gladna sam skoro non stop
al sednem da jedem i pojedem dva tri zalogaja i batalim, kao da nema gde da stane
treba sledece nedelje da jurim dr da za onu tamo nedelju zakazem dabl test
dobila sam uput za Visegradsku, al mislim da cu ipak ici privatno, ako nista drugo bar mi je udobnije
U Visegradskoj me malo nervira ono razgaceno setanje od garderobe do stola kroz prostoriju uglavnom punu ljudi
jel krv vadim istog dana kad radim uz, ili pre ili kasnije
kako ide to?

Poslednja izmena:
Meni su oba dr, i privatno i u DZ rekli da idem da radim dabl
a i sve drugarice trudnice su radile i rekle mi da radim...to se kao podrazumeva...
mada, zavisi i od sredine, Doma zdravlja,
moja snajka, drugarice iz Mladenovca, nijedna nije radila testove, niti im je ko savetovao da treba. Za Mld pricam

al sednem da jedem i pojedem dva tri zalogaja i batalim, kao da nema gde da stane
ја сам са аном један батак знала да једем из три пута, и ништа ми није фалило... знам да је проблем кад си гладна, али покушај да једеш мнооогооо малих оброка... јесте сморно, али мени и сад (у другој трудноћи) помаже ;)

Ljubim vas sve sto mislite na mene..juce nisam isla jel je doktor imao veliku guzvu pa da ne cekam..danas je na odeljenju pa nema puno pacijenata..
Sto se tice dabl teste znam da je to sad skoro obavezno ali kao sto kaze i Jexy i dalje ima zdrastvenih centara gde se to ne radi..

drage moje,nocas je kod nas bilo vanredno stanje! z:shock: oko jedan su pocela ledje da me bole,a nakon pola sata su poceli bolovi...jaki ali ne cesti,kao jaci menstruacijski bolovi...kad su ucestali bolovi lijepo se spakujemo i odemo u bolnicu.... ctg,pregled,ultrazvuk i nista.... nazad kuci z:cry:...danas nema bolova,samo me ledja i dalje bole,ali sam primjetila da se bebac nekako umirio....mislim, osjetim ga ali ne kao do sad... ajde valjda ce uskoro.... inace danas smo usli u 40 nedjelju! :zskace:

drage moje,nocas je kod nas bilo vanredno stanje! z:shock: oko jedan su pocela ledje da me bole,a nakon pola sata su poceli bolovi...jaki ali ne cesti,kao jaci menstruacijski bolovi...kad su ucestali bolovi lijepo se spakujemo i odemo u bolnicu.... ctg,pregled,ultrazvuk i nista.... nazad kuci z:cry:...danas nema bolova,samo me ledja i dalje bole,ali sam primjetila da se bebac nekako umirio....mislim, osjetim ga ali ne kao do sad... ajde valjda ce uskoro.... inace danas smo usli u 40 nedjelju! :zskace:

значи - приближило се :) љубимо вас пуно:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back