Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kod mene sve isto..radi se..ne razmisljam puno o kupovini jer imam puno stvari od Nikole, mislim na one glavne krevetac, nosiljku, kolica, mada je sad pitanje sta ako bude devojcica..Odlucila sam da kupim kolevku u kojoj ce moci spavati barem tri meseca, posto u drugim stanu gde se selimo, inace i drugi grad, vec stoji krevetac pa da ga ne bih selila, posto cu rodjenje bebe ako bog da docekati ovde i bicu mesec dva pa cemo se tek onda preseliti...

Ne znaš šta je?

tu sam ebi ga...vratili me :evil:
do sutra...sutra opet idem ali se ne vracam(mislim praznih ruku)
ja otisla,presvukla se...otisla u prijemnu kad oni kazu nema komisije za danas vec sutra ali ako hocete mozete da ostanete na patologiji...:evil:
ja reko necu...kazu onda dodji sutra..

Ma bice sve ok. Bolje da spavas jos danas na miru kod kuce pa da sutra bebu docekas sto odmornija :think:

Drzimo fige da prodje kako si zamislila :ok:

Sta da radim kad idem rano u vrtic i na posao...kako si ti..

Ja super, hvala Bogu. Gledam, izgleda mi polako krece kolostrum. Videla jednu kapljicu na bradavici (mala, al dovoljno da se presijava), nema sta drugo da bude. Procitala da hoce u 7. mesecu. E pa eto....novitet. Ugojila sam se samo 1kg do sad, i strasno sam happy. Na ovu moju tonazu, stvarno ne bi valjalo da je vise....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back