Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
hvala!
pa nisam ni ja ali meni je moja dr zakazala carski a ne komisija...komisiju jos nisam prosla,sutra bi trebalo..
Ma ta komisija je samo formalnost!
Aj srećno ti bilo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala!
pa nisam ni ja ali meni je moja dr zakazala carski a ne komisija...komisiju jos nisam prosla,sutra bi trebalo..

I kod mene sve isto..radi se..ne razmisljam puno o kupovini jer imam puno stvari od Nikole, mislim na one glavne krevetac, nosiljku, kolica, mada je sad pitanje sta ako bude devojcica..Odlucila sam da kupim kolevku u kojoj ce moci spavati barem tri meseca, posto u drugim stanu gde se selimo, inace i drugi grad, vec stoji krevetac pa da ga ne bih selila, posto cu rodjenje bebe ako bog da docekati ovde i bicu mesec dva pa cemo se tek onda preseliti...
ih kakvi su danas muzevi,bice kod kuce prva dva tri dana pa onda samo posao ili nesto trece...ali neka zelim ti sve najbolje![]()
tu sam ebi ga...vratili me
do sutra...sutra opet idem ali se ne vracam(mislim praznih ruku)
ja otisla,presvukla se...otisla u prijemnu kad oni kazu nema komisije za danas vec sutra ali ako hocete mozete da ostanete na patologiji...
ja reko necu...kazu onda dodji sutra..

U bre Majo, pa ti uvek prva!Dobro jutro trudnice..mora da jos uvek spavate...
Samo da se zna i ja ustajem s prvim petlovima, pre 6:00, ranoranilac, sta cu. Isla vec kod dr po doznake, klopala jer htela da se zanesvestim od gladi, i sad proveravam postu, jer treba da mi stigne mail za 28.nedelju. E pa sad je Kameron sigurno vec zalegla u bolnici. 
Pitam se sta se desava sa Kameron da li se vec porodila..a ovde sve prazno...
I ja isto..Mislim na nju ceo dan...Rekla je da će da se javi čim bude mogla..A i muž joj je na Krsti pa možda i on javi...Kako god, držim joj palčeve i šaljem pozitivnu energiju.
Ovo nisam znala...Pa gde je taj muž sada?
Mislim, treba nama da se javi, a ne da se opija u kafani.![]()

Kameron se porodila pre pola sata carskim uz spinalnu anesteziju...Andrej se rodio sa 3700gr i 51cm...čestitamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

Sta da radim kad idem rano u vrtic i na posao...kako si ti..