bojalina
Zainteresovan član
- Poruka
- 302
eee kameron masem da sve bude super!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aha...danas bila na poslednjem ctg-u...popakovala sta sam imala,kuppila sta je nedostajalo i sad mi ostali samo neki sitni kucni poslovi da uradim pa da mogu na miru da bezim...
u nedelju u 8h treba da se javim a operacija ce biti u utorak rano ujutru..
Pa onda posle taman da izreferišeš dok ti je još sveže šta si nosila, dal si nešto zaboravila da spakuješ i to...Po ko zna koji put na ovoj temi
al, kad dodje moj red ima da vas izmaltretiram s tim jer će me veeeeelika prpa uvatiti i neću znati šta ću sa sobom i misliću da sam garant neš' zaboravila i tako... Sad sam cool 
Sleddeći put će biti bolje Dobro vece..sta se radi kod vas..Tsy kako je Irina..Kameron ja sam isla prvi put na carski ali nisam imala tu komisiju o kojoj pricas..Mini sta ima kod tebe, nema te..

Dobro vece..sta se radi kod vas..Tsy kako je Irina..Kameron ja sam isla prvi put na carski ali nisam imala tu komisiju o kojoj pricas..Mini sta ima kod tebe, nema te..

E Kameron, meni se sinoć porodila drugarica na carski i rodila se Rea!
Kako će se zvati beban? Jel dečak?
Koliki je sad?
Pričaj bre!![]()

jes' decak...
zvace se andrej..teskom mukom dobila borbu..
nemam pojma koliki je sad tacno,kaze dr da ce biti veci od stefana...videcemo..
ja sam se spremila u potpunosti za betaniju,sutra u 7h krecem pa ce me smestiti tamo na patologiju i cekam komisiju
sad mi samo frka da me ne vrate..mislim ako budu smatrali da nema indikacija za carski
e sad...doktorka kaze da ce najverovatnije sve biti ok

jes' decak...
zvace se andrej..teskom mukom dobila borbu..
nemam pojma koliki je sad tacno,kaze dr da ce biti veci od stefana...videcemo..
ja sam se spremila u potpunosti za betaniju,sutra u 7h krecem pa ce me smestiti tamo na patologiju i cekam komisiju
sad mi samo frka da me ne vrate..mislim ako budu smatrali da nema indikacija za carski
e sad...doktorka kaze da ce najverovatnije sve biti ok

Šta je to za nas žene, pih, samo neki tamo porodjaj 
Samo hrabro, i javi se što pre kad se vratite kući. Držim palčeve da prodje što brže i lakše 

Dobro vece..sta se radi kod vas..Tsy kako je Irina..Kameron ja sam isla prvi put na carski ali nisam imala tu komisiju o kojoj pricas..Mini sta ima kod tebe, nema te..
Tu sam, čitam vas s vremena na vreme, i na drugim sam temama, ima me kako ne
Al trenutno niš' extra, za nedelju ipo idemo na redovan, kontrolni expertski. Beba je počela da mi se pomera...valjda
Osetim kao malo grčenje mišića, al svaki dan to osetim s vremena na vreme pa kapiram da je to to
Mm me davi kako mu ne javljam kad osetim da stavi ruku na stomak i da mu ne dam da se zbliži s bebom
Polako gledamo sobice, tj krevetac, kolica itd. i jedva čekam da idemo u šoping
I tako... Ima li šta novo kod tebe i bebčeta
?dve godine..naravno. kolika je razlika?
hocu,hvala!Kameron, budi samo jaka i optimistaŠta je to za nas žene, pih, samo neki tamo porodjaj
Šalim se, jasna stvar.Biće to ok, i sa tobom i sa bebicom
Samo hrabro, i javi se što pre kad se vratite kući. Držim palčeve da prodje što brže i lakše
![]()

ih kakvi su danas muzevi,bice kod kuce prva dva tri dana pa onda samo posao ili nesto trece...ali neka zelim ti sve najbolje![]()
?