Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazarka, dobro nam dosla. Bas mi je drago da ste posle toliko pokusaja uspeli. Cestitam od sveg srca. Dalje sve ide svojim tokom. Nemoj da se brines, sve ce biti kako treba.
Marge, cestitam za setnju sa bebom. Bas si srecna sto se beba rodila po lepom vremenu pa vec mozes da je izvedes napolje. Moj andjelak bi trebalo da se rodi u novembru, a kad samo pomislim na kanadsku zimu brrrrrrrrr, verovatno nece ni ici napolje pre proleca :)

Ma nije problem samo u niskim temperaturama nego u vetru za koji se beogradska kosava cini kao prolecni povetarac. Naleti vetra su nekad toliko jaki da se skole zatvorene zbog ove vremenske nepogode. Tad na ulici nema zive duse, a posebno ne majki sa bebama :)

Pazarka, dobro nam dosla. Bas mi je drago da ste posle toliko pokusaja uspeli. Cestitam od sveg srca. Dalje sve ide svojim tokom. Nemoj da se brines, sve ce biti kako treba.
Marge, cestitam za setnju sa bebom. Bas si srecna sto se beba rodila po lepom vremenu pa vec mozes da je izvedes napolje. Moj andjelak bi trebalo da se rodi u novembru, a kad samo pomislim na kanadsku zimu brrrrrrrrr, verovatno nece ni ici napolje pre proleca :)

Sigurno tamo ima nekih trznih centara koji su zgodni za setnju, mozda to zameni setaliste.

Jos malo znaci..jesi li polako sve spremila i za sebe i za bebu..ili ces cekati dok se ne porodis, barem sto se tice onih stvari za bebu..
pa imamo dosta toga vec
al ja ni ne znam sta mi sve od garderobice treba :lol:
najvise imamo bodica
treba da uzmemo od familije stvari,ali to ce mm dok sam u bolnici
najbitnije vec imamo,tako da smo spremni....osim sto jos nismo kupili tetra i svedske :lol::roll:
Ne smes autan ni u toku trudnoce, ni u toku dojenja.

predpostavila sam :)

38793_1470575454744_1544350463_1153900_4320864_n.jpg

Kacila sam na zenama, pa evo da i vi vidite koliko je beban porastao! :) :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back