Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
QUOTE=nerviram se za druge;14328023]Drage moje,Wenerica nam se jutros porodila i na svet je dosla Lara,teska 3650.Bio je carski rez.Obe su dobro.
Nedostajete mi,javljam se asap,nemam net kuci.
Ljubimo vas[/QUOTE]

Cestitam Wenerice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:heart::vatromet::vatromet::vatromet:[:heart:
Larice, dobro dosla na ovaj svet, sve najlepse!

Juce sam poslala mm kod nacelnika porodjajnog odelenja da trazi dozvolu da prisustvuje porodjaju. Ni sama ne mogu da verujem da je proslo glatko. Covek u samo ispisao uput da obavi briseve iz nosa i grla i rekao da ce potpisati kada dodju rezultati da je sve u redu i to je to. Nikakve ucene, placanja, gluposti. Videcemo do kraja.
Po mojoj proceni, bice to za nedelju, dve dana, a , imacete jedan sasvim drugaciji izvestaj na ovom kutku nego sto je do sada bilo. Registovao se na forumu specijalno za ovu priliku i prenece vam utiske sa porodjaja iz muskog ugla.

Juce sam poslala mm kod nacelnika porodjajnog odelenja da trazi dozvolu da prisustvuje porodjaju. Ni sama ne mogu da verujem da je proslo glatko. Covek u samo ispisao uput da obavi briseve iz nosa i grla i rekao da ce potpisati kada dodju rezultati da je sve u redu i to je to. Nikakve ucene, placanja, gluposti. Videcemo do kraja.
Po mojoj proceni, bice to za nedelju, dve dana, a , imacete jedan sasvim drugaciji izvestaj na ovom kutku nego sto je do sada bilo. Registovao se na forumu specijalno za ovu priliku i prenece vam utiske sa porodjaja iz muskog ugla.

:klap::super::worth:

wenerice cestitam od srca!!!!! :super: :klap: :zag: :heart:
uzivajte i zelim ti brz oporavak!!!
drage hvala vam na divnim zeljama :heart:
miona je za sada super, spava, siki, meni mama pomaze tako da mi je milina :D nadam se da ce tako da nastavi...
november, to mi po skorpijskoj liniji tako radjamo ;) ne planiram vise dece a opet mi jako zao kad mi vec tako lako ide i trudnoca i porodjaj. inace, 7 dana posle porodjaja nemam ni kg viska, stomak se vratio i ko da nisam ni bila trudna :super:
ljubim vas!!!

inace, 7 dana posle porodjaja nemam ni kg viska, stomak se vratio i ko da nisam ni bila trudna :super:
ljubim vas!!!

Bojalina, svaka cast :klap:
Moram priznati da sam ljubomorna :cmok2:;)
Ja 3 meseca posle porodjaja imam 15 kg viska :rumenko: i stomak ko da sam 5 mesec :dash::dash::dash: Katastrofa :( Samo se nadam da ce se ponoviti prica od predhodnog porodjaja. Isto sam bila prasence ali je sve SAMO otislo posle 9 meseci, a posle godinu dana sam cak otisla u minus da sam bila i premrsava :worth:

Ne mogu da ne svratim na ovaj kutak s'vremena na vreme, pa da se javim... :bye:
Eto, sutra nam je 8 nedelja. Anita fino napreduje, raste, sada ima 5,1 kg... Od rodjenja se ugojila 50% svoje pocetne tezine! :heart: Preko dana je vecinom budna, jede i puni pelene, a izmedju tih aktivnosti: mazimo se i gucemo. :zaljubljena: Nocu uglavnom spava, budi se na svaka 3-4 sata samo da jede i odmah zaspi... :heart: Veoma brzo mi prolaze dani, kazu da vreme leti kad se zabavljas. :super: U ponedeljak cemo ici na 2-mesecnu kontrolu. Onda ce i primiti prvu turu vakcina. :sad2:

Bojalina/sd76, ja nesto izmedju vas dve: vratila sam se na pre-trudnicku tezinu, ali stomak mi je kao da sam 5 mesec. :rumenko: Krenula sam sa vezbanjem, ali do sada ne vidim nikakav napredak. :aha:

jaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo:super::vatromet:

:vatromet::vatromet:

jaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo:super::vatromet:

:super: cestitke

:klap::klap::klap: svaka cast mama

dobrodosla bebo :heart:

sve cestitke od srca :zag:

Super još jedna beba :heart:.

Čestitamo Suzi i :cmok2: za Stašu :zag::vatromet::vatromet:

svaka cast :D
Cestitke!!!! :klap::klap::klap:
svako da pozeli tako da se porodi :):):)

:super:

:vatromet:

Bravo Suzo!!!! :super:
Dobrodosla Stasa :heart::heart::heart:

U ponedeljak cemo ici na 2-mesecnu kontrolu. Onda ce i primiti prvu turu vakcina. :sad2:

Bojalina/sd76, ja nesto izmedju vas dve: vratila sam se na pre-trudnicku tezinu, ali stomak mi je kao da sam 5 mesec. :rumenko: Krenula sam sa vezbanjem, ali do sada ne vidim nikakav napredak. :aha:

Joj sto mrzim te vakcine:evil: Mi smo danas upravo primili drugu turu :( i evo nosamo se po kuci ceo dan :sad2: Filip koji je inace super dobra beba, kad primi vakcinu preplace jadnicak ceo dan,
Bravo za kilazu :super: Otici ce i stomak, samo nastavi da vezbas.
Ja na dijetu ne mogu zbog dojenja, vezbati ne smem zbog carskog reza...::confused:, ostaje mi jedino da izbegavam ogledala dok ne nestane sav visak :lol:

cestitam suzo, svaka cast!!!! sjajno si prosla, bas mi drago!!! :klap: :super:
kolikooo bebicaaaa :super:
sd sigurna sam da ce ti i ovaj put sve otici! znam mnoge zene kojima je dojenje odnelo visak, iskreno se nadam da ce i tebi! a kad prodje zabrana za vezbanje zbog carskog ti se malo baci u akciju ;)
tsuy draga, uopste ne mora da se secne, sve zavisi od tebe i doktora.. ja ni jednom nisam seckana a znam za jos par slucajeva. mozda mozes da se dogovoris sa docom da ako vidi da mozes da prodjes bez seckanja da tako i uradi, tu ti uvek ostaje rizik da se sama pocepas al sad ne znam sta je bolje. inace, savet - mackaj se dole (perineum - deo izmedju vagine i anusa) kantarion ili maslinovim uljem. time mozes da povecas elasticnost, bar su meni tako rekli, sad dal pali ni to ne znam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back