marina77
Zainteresovan član
- Poruka
- 362
Cestitam Wenerice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobrodosla Laro! 

[

za Mionu i Laru od Nidže i mene!

svima!
Juce sam poslala mm kod nacelnika porodjajnog odelenja da trazi dozvolu da prisustvuje porodjaju. Ni sama ne mogu da verujem da je proslo glatko. Covek u samo ispisao uput da obavi briseve iz nosa i grla i rekao da ce potpisati kada dodju rezultati da je sve u redu i to je to. Nikakve ucene, placanja, gluposti. Videcemo do kraja.
Po mojoj proceni, bice to za nedelju, dve dana, a , imacete jedan sasvim drugaciji izvestaj na ovom kutku nego sto je do sada bilo. Registovao se na forumu specijalno za ovu priliku i prenece vam utiske sa porodjaja iz muskog ugla.

inace, 7 dana posle porodjaja nemam ni kg viska, stomak se vratio i ko da nisam ni bila trudna
ljubim vas!!!

i stomak ko da sam 5 mesec 

Katastrofa
Samo se nadam da ce se ponoviti prica od predhodnog porodjaja. Isto sam bila prasence ali je sve SAMO otislo posle 9 meseci, a posle godinu dana sam cak otisla u minus da sam bila i premrsava 

Preko dana je vecinom budna, jede i puni pelene, a izmedju tih aktivnosti: mazimo se i gucemo.
Nocu uglavnom spava, budi se na svaka 3-4 sata samo da jede i odmah zaspi...
Veoma brzo mi prolaze dani, kazu da vreme leti kad se zabavljas.
U ponedeljak cemo ici na 2-mesecnu kontrolu. Onda ce i primiti prvu turu vakcina. 
Krenula sam sa vezbanjem, ali do sada ne vidim nikakav napredak. 

jaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo
![]()
cestitkejaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo
![]()

svaka cast mama

jaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo
![]()
.
za Stašu 

svaka castjaoj žene sad sam dobila diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivne vesti od suzakg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!....ona se sinoć u 22.15 porodila za samo 15 minuta bez epidurala,nit sečena,nit šivena....Staša je bebica sa 3,5kg i 50cm...obe su super,i Staša lepo siki...suza pozdravlja sve na forumu...eto tako,još jedno bebče stiglo
![]()

![]()

![]()

U ponedeljak cemo ici na 2-mesecnu kontrolu. Onda ce i primiti prvu turu vakcina.
Bojalina/sd76, ja nesto izmedju vas dve: vratila sam se na pre-trudnicku tezinu, ali stomak mi je kao da sam 5 mesec.Krenula sam sa vezbanjem, ali do sada ne vidim nikakav napredak.
![]()
Mi smo danas upravo primili drugu turu
i evo nosamo se po kuci ceo dan
Filip koji je inace super dobra beba, kad primi vakcinu preplace jadnicak ceo dan,
Otici ce i stomak, samo nastavi da vezbas.