maja_r
Ističe se
- Poruka
- 2.695
Wenerice a ti sta cekas....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zdravo drugari, mi smo se rodili u utorak 8. juna!sa 3820 grama i 52 cm!
bio je carski sa spinalnom anstezijom, presrećna sam što sam ga videla kad je izašao! Taj doživljaj je nešto stvaaaarno posebno!
sikimo lepo i u međuvremenu spavamo
pozdrav od Nikole i mene![]()
Čestitam Snežo!
Beba je baš super!
A jel dečak ili devojčica i kako se zove?
Ja ništa ne znam, a volim da znam.![]()

Wenerice a ti sta cekas....

Spinalnu preporučujem! One priče glava boli posle, nisu tačne... da posle boli, boli, ali brzo ide taj oporavak! 

Valjda je to bikini rez. Mislim da ce se jos smanjiti, sad je na nekih 15 cm, a kad sam ga videla prvi dan posle operacije htela sam da se onesvestim-grozan, ogroman, ruzan! Cini mi se da je bio duplo veci nego sad. Boli za plakanje samo prvi dan. Posle boli najvise kad ustajes, kad ti skinu konce (meni su 4.dana) mnogo manje. Sad osecam promenu vremena i bol kad se preforsiram, kad duze setam, radim po kuci. Ako mozes, dogovori se za spinalnu, nema budjenja, nema oporavka od opste anestezije, kao kod zubara, samo ti ovde utrnu noge i posle 3 sata samo osetis kako ti se vraca osecaj u njima. Dobro, i ta glavobolja posle, ali to ne mora da ti se desi. Pitaj sta god te zanima, nije strasno kao sto ti sad izgleda, veruj mi! 
zdravo drugari, mi smo se rodili u utorak 8. juna!sa 3820 grama i 52 cm!
bio je carski sa spinalnom anstezijom, presrećna sam što sam ga videla kad je izašao! Taj doživljaj je nešto stvaaaarno posebno!
sikimo lepo i u međuvremenu spavamo
pozdrav od Nikole i mene![]()

uzivajte....

obzirom na to da je Stefan identičan tata, ovo mi je baš onako čudan, i prelep osećaj

pa da tebi vjerovatno ti lijekovi nešto nisu pomagali, kod nas kažu kao ako prvi dan dva ako osjetiš da te boli tražiš nešto protiv bolova i daju ti, e sad što se tiče te spinalne kod nas to nema, kod nas samo ima ova uspavaju te definitivno i to ti jeMene je glava strasno bolela od anestezije, neizdrzivo i analgetici nisu pomagali, ali samo 2-3 dana. Izgleda da je to individualno. Rez mi je bio ogroman, skoro od kuka do kuka, ali se smanjuje zajedno sa stomakom. Sad je drasticno kraci, a nisko je i ne bi se video na plazi.Valjda je to bikini rez. Mislim da ce se jos smanjiti, sad je na nekih 15 cm, a kad sam ga videla prvi dan posle operacije htela sam da se onesvestim-grozan, ogroman, ruzan! Cini mi se da je bio duplo veci nego sad. Boli za plakanje samo prvi dan. Posle boli najvise kad ustajes, kad ti skinu konce (meni su 4.dana) mnogo manje. Sad osecam promenu vremena i bol kad se preforsiram, kad duze setam, radim po kuci. Ako mozes, dogovori se za spinalnu, nema budjenja, nema oporavka od opste anestezije, kao kod zubara, samo ti ovde utrnu noge i posle 3 sata samo osetis kako ti se vraca osecaj u njima. Dobro, i ta glavobolja posle, ali to ne mora da ti se desi. Pitaj sta god te zanima, nije strasno kao sto ti sad izgleda, veruj mi!
![]()

i dole kad te sjeku zateže isto, samo što je lakše sa carskim mislim vjerovatno jer možeš sjedit a ovako mjesec dana se prebacuješ sa jednog na drugi guzWenerice moja koleginica imala je prve dve trudnoce carski rez ali se zato u trecoj trudnoci normalno porodila..Tako da mislim da ne mora da znaci da posle carskog mora ici ponovo carski. I ja sam prvi put bila bila na carski, i mogu ti reci da sam super prosla, nisam imala glavobolje, samo me je rana dosta zatezala oa mi je to bili nezgodno..sve u svemu najbolje je prirodno..

meni tačno 11 dana, idem danas na kontrolu ako kaže jesi za ostanaksnezana, cestitam! bravo za nikolu....uzivajte....
wenerice, ti i ja se sad trkamo, meni je ostalo jos 6 dana do termina....
poludecu vise, noge mi otekle, bole me rebra, cela desna strana...
o bebinom ritanju da ne pricaml, svi se valjaju od smeha oblicima mog stomaka!
a kicma kao da je tudja...
ja definitivno opet uz epidural....
cmok svima....

mene mLogo brine taj oporavak poslije, čak sam svoju kumu pitala jel boli toliko da
ću morat plakat
koga god poznajem što se porodio na carski kažu mi da nema
šanse da bi se prirodno porodili i onda ja opet
i jeste li radili taj mali rez-bikini ili onaj veliki
možete slobodno malo više pričati o tom poslije, neću se ja ljutit![]()

, al ne bojim se ja ništa

zglobovi mi ko krofne
izgledam ko bigfoot
sa slonskim stopalima

pa da tebi vjerovatno ti lijekovi nešto nisu pomagali, kod nas kažu kao ako prvi dan dva ako osjetiš da te boli tražiš nešto protiv bolova i daju ti, e sad što se tiče te spinalne kod nas to nema, kod nas samo ima ova uspavaju te definitivno i to ti je
poslije buđenja te vode jedno dva tri puta da ideš u wc, usput malo i prošetaš i tako i nakon 24 sata ideš u sobu sa ostalim porodiljama, e sad kao od te silne anestezije taj prvi dan skoro i prespavaš, vjerovatno zavisi od osobe do osobe,i od bolnice do bolnice,
što se tiče reza taj je dobar na taj sam mislila kod nas neki prave i onaj veliki stari preko čitavog stomaka al sam ja odmah naglasila da ako može taj mali bikini, ionako sam sva po stomaku ispucala još mi i taj rez treba, ma joj hiljadu je pitanja, samo me brine taj prvi dana, al kažem opet ako su svi preživjeli i ja ću,nisam sklona plakanju nit deranju, bol baš mogu podnjet, na prirodnom se nisam javila al da me je strah od carskog jest,
to jest strah od nepoznatog![]()

zglobovi mi ko krofne
izgledam ko bigfoot
sa slonskim stopalima

e, mislim nije mi više ovde mesto, ali kad vidim Eli, jasno mi je da ne grešim
čestitam svim mamama i ljubim sve bebe ovde i zahvaljujem se svima na lepim i utešnim rečima
ja opet nisam imala internet, dok se 'neko'nije popeo na krov
elem, ljubim vas sve, hoću da vam kažem da smo mi dobro, Milica je jedna predobra i preslatka beba; stalno ponavljam - da sam prvo nju dobila, a posle indijanca mislim kao prvo da ne bismo pravili razliku od četiri godine, a drugo - da bih njega vodila drugu noć u hitnu misleći šta mu je... ko razume shvatio je
by the way, Milica je ISTA, pljunuta njena mamaobzirom na to da je Stefan identičan tata, ovo mi je baš onako čudan, i prelep osećaj
ljubim vas sve![]()