Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
iiijaooo,ja sam se zaljubila 
kristina draga,cestitam ti jos jednom i pu,pu,pu sto ste ruzni....puj
jao

kristina draga,cestitam ti jos jednom i pu,pu,pu sto ste ruzni....puj
jao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dan dobar trudnjačice,bili smo sinoć na kontroli, ponovo kontrola za 7 dana jedino ako ne
osjetim bolove ili pucanje vodenjaka, radili smo UZ beba se nije okrenila pa nešto kontam
da i neće se okreniti ipak je već kasno ali nema veze pomirila sam se sa tim da ću na
carski i rekla sam sebi kad su mnoge žene preživjele i ja ću![]()
, a polako stizu i nove bebe 
A kako stoji beba ? Znam njih dve koje su se poradjale da je beba stojala karlicno i sve je bilo u redu, ti ne bi pokusala tako ? Koliko je velika beba ?

javljam vam jednu divnu vjest
nerviram se za druge se porodila u 12:05 i rodila jednu preslatku djevojčicu
tešku 2880, taman lijepa kilaža ni prevelika ni premala
dobro su obadvije i super su prošle
eto tako pa će ona javit za ostalo![]()
Cao svima,
Evo mene sa zakasnjenjem;-))
Kod mene je isto sve zavrseno c.rezom,ali krenuli smo prirodnim putem. To im je, kazu, praksa. Inace, provela sam duuugih 13 dana u Frontu, toliko je prosao termin, pa su me pratili svakodnevno i posto se UOPSTE nisam otvarala, pokusali su sa vaginaletama, tu sam citav jedan i po prst dala, da bi im se na kraju smucilo i spustili me u porodiliste 13.dana od termina, nacelnik prokinuo vodenjak na pregledu i pravac u boks. Osam sati smo bili na stolu i sa ind. sam se otvorila ukupno 5 prstiju!Onda su poceli da opadaju bebini tonovi i pravac na hitan carski. Sve je ok zavrseno, bebica rodjena 27.maja, sa 4.400g, 56cm dugacka;-))Milica jede, inace, za troje:-))Sve vas ljubim i pozdravljam, hvala na svakoj podrsci i savetu!!!Sve najbolje buducim porodiljama,kisses

Cao svima,
Kod mene je isto sve zavrseno c.rezom,ali krenuli smo prirodnim putem. To im je, kazu, praksa. Inace, provela sam duuugih 13 dana u Frontu, toliko je prosao termin, pa su me pratili svakodnevno i posto se UOPSTE nisam otvarala, pokusali su sa vaginaletama, tu sam citav jedan i po prst dala, da bi im se na kraju smucilo i spustili me u porodiliste 13.dana od termina, nacelnik prokinuo vodenjak na pregledu i pravac u boks. Osam sati smo bili na stolu i sa ind. sam se otvorila ukupno 5 prstiju!Onda su poceli da opadaju bebini tonovi i pravac na hitan carski. Sve je ok zavrseno, bebica rodjena 27.maja, sa 4.400g, 56cm dugacka;-))Milica jede, inace, za troje:-))Sve vas ljubim i pozdravljam, hvala na svakoj podrsci i savetu!!!Sve najbolje buducim porodiljama,kisses
sve najbolje, važno je da je sve u redu

Kada ste prvi put osetili bebine pokrete? Mislim u kojoj nedelji i da li to ide postepeno ili kad osetis prvi onda osetis svaki sledeci?
Ja nemam bas veliki stomak. Mislim na ogledalu se vidi da ga imam, ali kad obucem nesto preko ne znam bas da li se primecuje da je trudnicki ili mozda izgleda kao da sam se ugojila.
Svaki dan mi se javi neka nova stvar oko koje se brinem, stvarno mislim da imam previse slobodnog vremena![]()

pa nogicama, al mi je doktor odmah rekao da nećemo riskirati i ako tako ostane idemo na
carski, ja se baš i nerazumijem ali ako on misli tako da je bolje onda nema šta, a kod nas
se inače odmah radi carski ako je tako okrenuta jedino ako se nezna al nebi ni ja da riskiram
tu najviše dolazi do izčašenja il rukice il nogice![]()
javljam vam jednu divnu vjest
nerviram se za druge se porodila u 12:05 i rodila jednu preslatku djevojčicu
tešku 2880, taman lijepa kilaža ni prevelika ni premala
dobro su obadvije i super su prošle
eto tako pa će ona javit za ostalo![]()
Cao svima,

za nove bebice i drage mamice