Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A išli smo najviše zbog šeširića, a sve smo kupili, a njega nismo. Il je mali il su veliki:dash:, a tako je lepih biloooo...

Na buvljaku u cetvrtoj, otvorenoj hali, ima jedna zena, ili je tamo njen muz, ali svejedno, ona je specijalizovana za kapice i sesirice za bebe i malu decu, sta ta zena ume da napravi, negde u srednjem redu, blize hali 1, neces promasiti, a ako je ne nadjes tamo, pitaj koju tezgu drze Miša i Ljubica. I moze da ti sasije ili ishekla sta god hoces kada su u pitanju kape i sesirici.

Na buvljaku u cetvrtoj, otvorenoj hali, ima jedna zena, ili je tamo njen muz, ali svejedno, ona je specijalizovana za kapice i sesirice za bebe i malu decu, sta ta zena ume da napravi, negde u srednjem redu, blize hali 1, neces promasiti, a ako je ne nadjes tamo, pitaj koju tezgu drze Miša i Ljubica. I moze da ti sasije ili ishekla sta god hoces kada su u pitanju kape i sesirici.

Hvala Marge, pogledaću, planirala sam otići i na buvljak da vidim šta ima (videla sam još ranije da u toj hali imaju par tezgi sa dečijom robicom). Mada sam joj i ja isheklala jednu (još dok sam bila trudna, a nisam znala da je curica), al sam htela od platna da joj ne bude vruće.

Jesi li sve pokupovala za bebicu?

kristina cestitam!!!!!!!!! svaka cast!!!! ne da je veliki, ihaaajjj :D neka je ziv i zdrav i da vam sve ide od ruke!!! bas mi je drago :)
inace moja dama se opet okrenula, uspele su sve moje akcije :D eto, da znate da pali ;) mislim da je tatin glas najvise pomogao jer se tada stvarno pomerala i pravila cudne oblike. nema carskog za sada, jupsi :) ljub za sve!!!

kristina cestitam!!!!!!!!! svaka cast!!!! ne da je veliki, ihaaajjj :D neka je ziv i zdrav i da vam sve ide od ruke!!! bas mi je drago :)
inace moja dama se opet okrenula, uspele su sve moje akcije :D eto, da znate da pali ;) mislim da je tatin glas najvise pomogao jer se tada stvarno pomerala i pravila cudne oblike. nema carskog za sada, jupsi :) ljub za sve!!!
E, sad selotejp muzu na usta da ne pokvari sto je popravio...i spavaj polusedeci:zcepanje:
Drago mi je da vam je uspelo :super:

eto ti vidiš!:D me neće ga ni biti, pa ti si sad sledeća!:super:
:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back