marina77
Zainteresovan član
- Poruka
- 362
Juče smo išli u prvi šoping sa Elenom
. Kakvih predivnih stvari ima...
. Kakvih predivnih stvari ima...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. Kakvih predivnih stvari ima...
, a tako je lepih biloooo...rekla je da će javiti sms Afroditi al ako je bio carski neće do večeras javiti sigurno....

A išli smo najviše zbog šeširića, a sve smo kupili, a njega nismo. Il je mali il su veliki, a tako je lepih biloooo...

Na buvljaku u cetvrtoj, otvorenoj hali, ima jedna zena, ili je tamo njen muz, ali svejedno, ona je specijalizovana za kapice i sesirice za bebe i malu decu, sta ta zena ume da napravi, negde u srednjem redu, blize hali 1, neces promasiti, a ako je ne nadjes tamo, pitaj koju tezgu drze Miša i Ljubica. I moze da ti sasije ili ishekla sta god hoces kada su u pitanju kape i sesirici.

Na buvljaku u cetvrtoj, otvorenoj hali, ima jedna zena, ili je tamo njen muz, ali svejedno, ona je specijalizovana za kapice i sesirice za bebe i malu decu, sta ta zena ume da napravi, negde u srednjem redu, blize hali 1, neces promasiti, a ako je ne nadjes tamo, pitaj koju tezgu drze Miša i Ljubica. I moze da ti sasije ili ishekla sta god hoces kada su u pitanju kape i sesirici.

Rodila si dečaka od 2 meseca, odmah možeš u život s njim. 

ljub za sve!!!E, sad selotejp muzu na usta da ne pokvari sto je popravio...i spavaj polusedecikristina cestitam!!!!!!!!! svaka cast!!!! ne da je veliki, ihaaajjjneka je ziv i zdrav i da vam sve ide od ruke!!! bas mi je drago
![]()
inace moja dama se opet okrenula, uspele su sve moje akcijeeto, da znate da pali
mislim da je tatin glas najvise pomogao jer se tada stvarno pomerala i pravila cudne oblike. nema carskog za sada, jupsi
ljub za sve!!!

kristina cestitam!!!!!!!!! svaka cast!!!! ne da je veliki, ihaaajjjneka je ziv i zdrav i da vam sve ide od ruke!!! bas mi je drago
![]()
inace moja dama se opet okrenula, uspele su sve moje akcijeeto, da znate da pali
mislim da je tatin glas najvise pomogao jer se tada stvarno pomerala i pravila cudne oblike. nema carskog za sada, jupsi
ljub za sve!!!

eto ti vidiš!me neće ga ni biti, pa ti si sad sledeća!
![]()