- Poruka
- 11.457
Prvo da ti cestitam, draga,

a onda da te izgrdim (kao starija
) sto se nisi javljala. Ja sam, a verujem i mnoge cesto razmisljala sta je sa tobom i bebom. Ipak je sve u redu, jel da ? operacija i sve ce biti kako treba ? Vazno je da ste vas dve sada kuci i da ste zajedno, a sve ostalo cete resiti.
Samo sam htela da pitam, da li rascepljenu usnu niisu videli na expertskom uz ? Ako se dobro secam, meni su u 20 nedelji pricali o mekom i tvrdom nepcu na expertskom pa sam mislila da je to to ?
Budeti mi dobro, mazite se, pazite , ljubite, i brzo napredujte, nadam se da ces se sada cesce javljati

a onda da te izgrdim (kao starija
) sto se nisi javljala. Ja sam, a verujem i mnoge cesto razmisljala sta je sa tobom i bebom. Ipak je sve u redu, jel da ? operacija i sve ce biti kako treba ? Vazno je da ste vas dve sada kuci i da ste zajedno, a sve ostalo cete resiti.Samo sam htela da pitam, da li rascepljenu usnu niisu videli na expertskom uz ? Ako se dobro secam, meni su u 20 nedelji pricali o mekom i tvrdom nepcu na expertskom pa sam mislila da je to to ?
Budeti mi dobro, mazite se, pazite , ljubite, i brzo napredujte, nadam se da ces se sada cesce javljati

muž mi nikad neće oprostiti... porodila sam se u 4.32d kuće smo krenuli u 4.20
upali u bolnicu, a nigde žive duše, svi spavaju, muž odlepio, a ja se porađam otprilike na prijemnom šalteru... stigla sestra, odvukla me do porođajne sale, beba izletela kako sam legla na sto... naknadno su mi donosili stvari i tražili dokumenta na šalteru
kad je došao pedijatar rekao mi je da beba ima rascepljenu usnu, da će mi je pokazati i onda će je odvesti da vide kakva je stvarna situacija...

Moje žumance ima 8,4mm, srce mu kuca 140/min ... i tako
Nemojte da mi se smejete, jako se bojim vadjenja krvi!
Ali, meni je prvi pregled bio danas pa sam u čudu