- Poruka
- 11.449
Rekla bi "sve bolje i bolje" i potrudila se da tako i bude. Ima raznih dana, nekad se probudim kao da mi nije nista pa krenem u setnju ili da uradim nesto po kuci, pa mi posle bude bas lose, beba je jako nisko, osetim je stalno kod stidne kosti a nikad vislje pa su mi zato i rekli da moram stalno da lezim sa jastukom ispod guze.
A nekad budem "dobra " od jutra, lezim, gledam glupavi tv program i ponesto skuvam, eventualno prosetam po dvoristu pa mi bude dobro ceo dan.
Evo, u 25 nedelji sam, verovatno zahvaljujuci serklazu i lekovima za odrzavanje jer da je do mene, davno bi bilo svasta. Ja sam poprilicno aktivna u zivotu i vrlo mi tesko pada ovo mirovanje.
Planiram ove nedelje da krenem sa kupovinom za bebu ROZA !!!
Kako se ti oporavljas posle svega ?
A nekad budem "dobra " od jutra, lezim, gledam glupavi tv program i ponesto skuvam, eventualno prosetam po dvoristu pa mi bude dobro ceo dan.
Evo, u 25 nedelji sam, verovatno zahvaljujuci serklazu i lekovima za odrzavanje jer da je do mene, davno bi bilo svasta. Ja sam poprilicno aktivna u zivotu i vrlo mi tesko pada ovo mirovanje.
Planiram ove nedelje da krenem sa kupovinom za bebu ROZA !!!
Kako se ti oporavljas posle svega ?
, pa je tražila da natrpamo peškire na dno kade da bude ravno. Možete mislit što je ostalo puno mesta za bebicu.
Samo ju je jednom okupala. Inače je mm i ja kupamo u toj kadici i nama je super.

Mi smo se samo pogledali. 
Čuvajte se Anđela i ti.