kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
caos trudnice...ja da vas pitam jel praktikuju anesteziju kod zubara?
pokvario mi se zub a ne bih bas bez anestezije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Драге наше мамице,
Тема ''Кутак за труднице'' http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=8981981#post8981981 морала је бити затворена јер је одавно премашила оптималан број постова и постала превелика. То је пракса и на осталим подфорумима када нека тема пређе десетак хиљада постова, јер превише оптерећује форум (тако кажу стручњаци, ја се ту ништа не разумем).
Стога, овде наставите где сте стале!
Модераторски тим Крстарице жели свима много бебећих осмеха!![]()
Moja rođaka je od novembra na porodiljskom i žena nije dobila još ni dinara jer se do pre neki dan čekalo da se odluči kako će se zapravo obračunavati porodiljsko. Pošto je zakon usvojen u oktorbu, iako je stupio na snagu tek od januara, oni su zavrnuli slavine istog momenta i ni dinara još nikome nisu isplatili.
Tim tempom ja računam da ću prve pare dobiti negde krajem leta.![]()

caos trudnice...ja da vas pitam jel praktikuju anesteziju kod zubara?

ovde kod mene je sve jednostavno, u bolnici dobijem i podmetace i uloske i mrezaste gace.... kad je vizita, samo su mi pipali stomak i grudi, a ranu mi je dr pogledao taj dan kad su me otpustili kuci... nosim onaj srednji kofer, a za bebu jedino sto treba je odelce za iznosenje... i ona nosiljka (sediste) za kola... mm kad je dosao po nas, nosiljka ostala u kolima i morao da ide po nju, da se oni uvere da ce se beba bezbedno voziti... jedino te uloske za grudi, i prosli put, a i sada ih koristim od sestog meseca.... najbolji su mi penaten.... a od hrane nista nisam nosila sem plazme... u kantini imaju sve i mogu da se posluzim 24h....meni su postali osetljivi kutnjaci...kad zagrizem nesto tvrdje
uzela sam kalcijum da pijem,da se ne bi pogorsalo stanje a zube cu da popravim
mrzim popravku zuba i ono bushenje i zujanje...fuj
imala sam fobiju ranije al sam uspela da je pobedim,fala bogu
al bez anestezije,neka fala

Jedva cekam kad ce i moja smizla nositi sandalice. Danas sam u Mendi u Su videla tako prekrasne haljine 
za curice, cekamo leto...

Preslatke su! Blago vama sa devojcicama...ma ovo su nehodajuće, od 0-4 meseca
imaju jedno 5 cm![]()
![]()

da me ne mrzi sad da tražim, videli biste da je mrtva trka
Bila sam 10. nedelja i nisam primila anesteziju, pitao me čovek lepo da izaberem, rekao da postoji određeni rizik (minimalan) od pobačaja, i kad mi tako rekao, a ja naravno bila sva poplašena... popravio mi zub polako bez anestezije...

A kad pomislim panika me hvata...Jutro stomacici...i meni ispadaju plombe...vec dve...a treca je na putu...
Idem za desetak dana s anestezijom ili bez nje...mora se, a sta se mora, nije tesko...
Inace sutra u tridesetu nedelju...Kako se cini blizu, a tako daleko...
A kad pomislim panika me hvata...
![]()