Kradljivica knjiga
Domaćin
- Poruka
- 3.141
Da...ako sve bude u redu, a nadam se da hoce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo se nadam da mi neće pući vodenjak; onda neću moći da se 'stisnem'

jooooj žene
ja zakazala rođendan za Stefana u četvrtak. ipak, eto, nedelju dana pre termina. a u stvari mu je 26. rođendan, ali tada teško da bih mogla da 'učestvujem' koliko želim; pa reko' bolje ovako
međutim... imam baš već bolove, stomak mi se spuuustioo; kad stojim, mislim ispaće MilicaSamo se nadam da mi neće pući vodenjak; onda neću moći da se 'stisnem'
![]()
eto... samo da izdržim do četvrtka, pa makar iz igraonice pravo u porodilište
držite mi fige do četvrtka![]()

jooooj žene
ja zakazala rođendan za Stefana u četvrtak. ipak, eto, nedelju dana pre termina. a u stvari mu je 26. rođendan, ali tada teško da bih mogla da 'učestvujem' koliko želim; pa reko' bolje ovako
međutim... imam baš već bolove, stomak mi se spuuustioo; kad stojim, mislim ispaće MilicaSamo se nadam da mi neće pući vodenjak; onda neću moći da se 'stisnem'
![]()
eto... samo da izdržim do četvrtka, pa makar iz igraonice pravo u porodilište
držite mi fige do četvrtka![]()

Sad bih vam i ja rekla da i KOD NAS (Mačkica i ja smo iz istog grada) patronažne dolaze tek po porođaju...
Prvi put čujem da dolaze trudnicama. Mada, ja sam se poslednji put porodila pre 2 meseca. Svašta su mogli od onda da promene.![]()
To im je izgleda glavna zanimacija, da non-stop nešto menjaju.![]()

Kaže bila je u komšiluku (kod moje drugarice, pisala sam, što se prošle nedelje porodila), došla da proveri adresu; da mi ostavi spisak šta treba da ponesem u porodilište, tako malo da porazgovaramo; sasvim je u redu
objasnila mi kako funkcioniše to dolaženje kad se porodim i ostavila mi svoj broj tel. za svaki slučaj ako ne bude obaveštena
sve u svemu, baš pozitivno iznenađenje za mene (mislim na to koliko se vodi računa o trudnicama i porodiljama)
a prošlog puta je bilo identično kao što kaže Nerviram se![]()
Kod nas patronazna dolazi po porodjaju...i bila je bas super...ulila mi samopouzdanje...pregledala ranu, okupala bebu...dala par saveta...dosla jos dva puta i to je to...![]()
, pa je tražila da natrpamo peškire na dno kade da bude ravno. Možete mislit što je ostalo puno mesta za bebicu.
Samo ju je jednom okupala. Inače je mm i ja kupamo u toj kadici i nama je super.

Inače meni patronažne nisu pregledale ranu. Pitale me samo kako se osećam i to je sve. Obe su bile usredsređene na bebu što je meni i bilo bitno. Najviše zbog pupka, ostalo manje-više...

Marina77, kada se u Subotici krece u skolicu za trudnice, u kojoj nedelji ? Imas li broj telefona ili moram licno da odem da dogovorim ?