kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Deda mog muza je bio ginekolog i to bez preterivanja u svoje vreme najbolji u Beogradu.
Elem, on je trudnice pregledao ukupno dva puta, jednom na pocetku i jednom pred porodjaj, i nista im, bre, nije falilo.
Sad idemo jednom mesecno, minimum, na UZ da vidimo da l' je trepnuo ili nije, a jos nije dokazano da li je UZ stetan.
Preterivanje sa tim raznim testovima i glupostima, bre!
Slazem se da treba uraditi skrining-double i ekspertski, ali ovo ostalo...glupost!
Elem, on je trudnice pregledao ukupno dva puta, jednom na pocetku i jednom pred porodjaj, i nista im, bre, nije falilo.
Sad idemo jednom mesecno, minimum, na UZ da vidimo da l' je trepnuo ili nije, a jos nije dokazano da li je UZ stetan.
Preterivanje sa tim raznim testovima i glupostima, bre!
Slazem se da treba uraditi skrining-double i ekspertski, ali ovo ostalo...glupost!

).
- došlo mi je da pobegnem, al nema kud, bebica mora napolje, i ovako je prešišala dva termina i po z.m. i uz.
). Koja je to razlika kad imaš "svoju" babicu (koju platiš), babicu koja ti zna nekog i ako si "bez" babice! 

smešno, ali žalosno. Kreveti su visoki, ko da sam išla na visinske pripreme. Ne znam šta mi je bilo teže popeti se na krevet ili sići sa njega. Dušek? - strašno, toliko je bio grbav, da sam drugi dan dobila rane na laktovima, od okretanja po krevetu. Cimericin dušek je bio bolji, ovaj moj je bio onaj stari sa federima.
(ako dobiješ sobu 121, biraj krevet do vrata, a ne onaj do prozora).