Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ma ja sam njima snajka jos od avgusta 2005 
samo nemam papire

samo nemam papire

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo sto sam sad bas neodgovorna, ne stizem i macnem se samo ponekad.. idem na kontrolu za desetak dana, bas jedva cekam da vidim koliko sam se ugojila. i dalje nosim sve svoje stvari, farmerke samo otkopcam i navucem duzu majcu ili onaj pamucni pojas. ali stoomaaakkk 

..ja sinoc premerila svoje farmerke koje sam nosila do pochetka shestog meseca otprilike
i ove trudnichke koje nosim sad pred kraj..u kukovima (dupetu) su iste shirine,samo su
ove druge nizeg pojasa i imaju onaj pamuchni rastegljivi deo za stomak..
..on mi je na pochetku dopirao do grudi, skoro, a sad je nekih 10cm iznad pupka..
..slatko sam ih iznosila ove zime..
..osim njih, najudobnija mi je i jedna obichna trenerka, nisko sechena,
mada mi od pochetka devetog skoro ni jedna majica ne dopire dovoljno nisko da je "upashem"..
..tregerke ne volim, nisam ih dva puta obukla sveukupno, zato shto mi se otkopchavaju na ramenima kad sedim..
..predhodne trudnoce su mi bile letnje, mnogo je bilo lakshe..![]()

pa gde si ti?
ne javljas se nekoliko dana...ja mislila sad ces da javis novosti!!!
![]()

pa gde si ti?
ne javljas se nekoliko dana...ja mislila sad ces da javis novosti!!!
![]()

i ja isto![]()

Znaci, sledece subote ces.![]()

sigurno reko' gura pa je nema na forumu 
Kupila sam skoro u Newyorker-u crnu trenerku, obicnu, bez icega, gore ima onaj pojas koji se savija, samo ga ja ne savijem, pa mi dodje do rebara, taman pokriva stomak.
Super je, a samo 1250 din, ako nekom treba...eto.
![]()
jesam krajem februara
i dobar je
treba sad krajem marta opet da kontrolisem
a cekaj koja si nedelja ti
ja nosim svoje farmerke ali jedva
isto ih otkopcam i samo zakacim shirokim lastisem
ali sve mi je teze
polako prelazim na trenerke,trudnicke tregerke i imam neke lepe trudnicke farmerke koje mogu da se nose i u manjoj trudnoci bez da izgledaju kao prazan dzak
nisam gledala trudnicku garderobu uopste,sve sam dobila i uglavnom su neke pantralone i farmerke koje su za ogromnu stomacinu i debelu trudnicu
i to ne mogu da nosim
jel uopste prave farmerke za trudnice koje dobijaju samo stomak?

blago tebi
Devojke, kad ste radile dabl test? Ja idem u petak na 4d u 12-toj nedelji. Ne znam da li sam trebala dan ranije uraditi dabl test pa odneti dr da ga pogleda ili ce mi on reci na osnovu uz kad da idem.
Devojke, kad ste radile dabl test? Ja idem u petak na 4d u 12-toj nedelji. Ne znam da li sam trebala dan ranije uraditi dabl test pa odneti dr da ga pogleda ili ce mi on reci na osnovu uz kad da idem.
Zanima me koji je najbolji nacin za odstranjivanje dlacica u trudnoci na bikini zoni, da li depilacija voskom, aparatom ili sta vi praktikujete?

Ne, bre, prvo ekspertski UZ, pa sa tim merama ides da radis double.