Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe, i ja sam snajka od avgusta 2005 :D
juce sam cula za mackanje za strije da je ulje vitamin e odlicno. ja se mackam strijetom i palmers coco butter. u prvoj sam prosla bez ikakve strije a tome se nadam i ovaj put :) samo sto sam sad bas neodgovorna, ne stizem i macnem se samo ponekad.. idem na kontrolu za desetak dana, bas jedva cekam da vidim koliko sam se ugojila. i dalje nosim sve svoje stvari, farmerke samo otkopcam i navucem duzu majcu ili onaj pamucni pojas. ali stoomaaakkk :D a i beba sad vec ima vise od 1kg, trebalo bi.
november kako si ti?? kako ide? jel ima treme? ko je onda sledeci bese??

jesam krajem februara
i dobar je :D
treba sad krajem marta opet da kontrolisem

a cekaj koja si nedelja ti :)
ja nosim svoje farmerke ali jedva
isto ih otkopcam i samo zakacim shirokim lastisem :lol:
ali sve mi je teze
polako prelazim na trenerke,trudnicke tregerke i imam neke lepe trudnicke farmerke koje mogu da se nose i u manjoj trudnoci bez da izgledaju kao prazan dzak :lol:

nisam gledala trudnicku garderobu uopste,sve sam dobila i uglavnom su neke pantralone i farmerke koje su za ogromnu stomacinu i debelu trudnicu
i to ne mogu da nosim
jel uopste prave farmerke za trudnice koje dobijaju samo stomak?

..ja sinoc premerila svoje farmerke koje sam nosila do pochetka shestog meseca otprilike
i ove trudnichke koje nosim sad pred kraj..u kukovima (dupetu) su iste shirine,samo su
ove druge nizeg pojasa i imaju onaj pamuchni rastegljivi deo za stomak.. :)
..on mi je na pochetku dopirao do grudi, skoro, a sad je nekih 10cm iznad pupka.. :)
..slatko sam ih iznosila ove zime.. :aha:
..osim njih, najudobnija mi je i jedna obichna trenerka, nisko sechena,
mada mi od pochetka devetog skoro ni jedna majica ne dopire dovoljno nisko da je "upashem".. :lol:
..tregerke ne volim, nisam ih dva puta obukla sveukupno, zato shto mi se otkopchavaju na ramenima kad sedim.. :roll:
..predhodne trudnoce su mi bile letnje, mnogo je bilo lakshe.. :)

..ja sinoc premerila svoje farmerke koje sam nosila do pochetka shestog meseca otprilike
i ove trudnichke koje nosim sad pred kraj..u kukovima (dupetu) su iste shirine,samo su
ove druge nizeg pojasa i imaju onaj pamuchni rastegljivi deo za stomak.. :)
..on mi je na pochetku dopirao do grudi, skoro, a sad je nekih 10cm iznad pupka.. :)
..slatko sam ih iznosila ove zime.. :aha:
..osim njih, najudobnija mi je i jedna obichna trenerka, nisko sechena,
mada mi od pochetka devetog skoro ni jedna majica ne dopire dovoljno nisko da je "upashem".. :lol:
..tregerke ne volim, nisam ih dva puta obukla sveukupno, zato shto mi se otkopchavaju na ramenima kad sedim.. :roll:
..predhodne trudnoce su mi bile letnje, mnogo je bilo lakshe.. :)

pa gde si ti?
ne javljas se nekoliko dana...ja mislila sad ces da javis novosti!!!
:heart:

Kupila sam skoro u Newyorker-u crnu trenerku, obicnu, bez icega, gore ima onaj pojas koji se savija, samo ga ja ne savijem, pa mi dodje do rebara, taman pokriva stomak.
Super je, a samo 1250 din, ako nekom treba...eto.
:cmok2:

I ja sam tu istu kupila :D i bas je super, a kupila sam jos jednu isto tamo samo plicu i malo deblju, tacno dodje ispod stomaka i jos je udobnija

kad smo kod garderobe...meni dala drugarica njene trudnicke farmerke i njih samo samcele zime nosila...u benetonu je bilo bas lepih tr. farmerki ali oko 2.800d, nisam ih kupila, a sad je kasno"-)
jedva cekam da otopli pa u nesto drugo da probam da se "uvucem":-)))
jel zna neko za one tzv. mrezaste gacice, (ne erotske, nego kad se porodis, hehe), da li za njih postoji jedan, univerzalni broj ili..?Ja kupila u frontu,ali pogledala tek kad sam dosla kuci-deluju mi nekako male...mada se tegle,ali opet...ko zna kakva cu biti do 9.meseca"-((

jesam krajem februara
i dobar je :D
treba sad krajem marta opet da kontrolisem

a cekaj koja si nedelja ti :)
ja nosim svoje farmerke ali jedva
isto ih otkopcam i samo zakacim shirokim lastisem :lol:
ali sve mi je teze
polako prelazim na trenerke,trudnicke tregerke i imam neke lepe trudnicke farmerke koje mogu da se nose i u manjoj trudnoci bez da izgledaju kao prazan dzak :lol:

nisam gledala trudnicku garderobu uopste,sve sam dobila i uglavnom su neke pantralone i farmerke koje su za ogromnu stomacinu i debelu trudnicu
i to ne mogu da nosim
jel uopste prave farmerke za trudnice koje dobijaju samo stomak?

supis za tsh!! jel i ti sad na svakih mesec dana kontrolises? ja treba da idem za 5-6 dana, jedva cekam, tripujem da mi je skocio.. jel ides kod dr privatno? mozda nam je ista :D
ja sam 29 nedelja (valjda).. ja sam tako gradjena, imam uske kukove i samo stomak kao loptu tako da sve svoje nosim. imam neke trudnicke farmerke iz prve trudnoce al su mi nekako sljampave i spadaju, dal su mi velike ili mi stomak jos nije toliko veliki, sta znam.. a i nisam se nesto ugojila, mozda 5kg a mozda i ne, videcu za desetak dana kod doce.
sutra idem na plazu, buckam se i za vas, pogotovo ovu sto ce da se porodi u subotu ;)
a ove poze za decaka/devojcicu ne valjaju nista :mrgreen:

jao u dubaiu si :sad2: blago tebi

da idem na mesec dana :)
krv vadim privatno a u klinickom centru mi je dr
samo sto ja tako upadnem,uopste ne cekam red...posto je ta dr sef odseka valjda il kako vec i ona ne prima pacijente...nikad nema reda kod nje
a mene kao trudnicu je pocela da prima od pocetka...ne moram cak ni da zakazem kog dana da dodjem,. samo uzmem uput i to je to

tsuymish, nisam sto godina bila na klinickom a da joj nisu inicijali sv? meni je ona doca samo vec sto godina idem privatno.
tasha ja sam radila u 13 nedelji. kako mislis da uradis dabl sama? valjda ti doca prvo premeri sve sto treba a onda ti izvade krv pa ti doca to i kombinuje, rezultate mislim. barem su tako meni, mada kod mene i ne mogu to sama i da hocu.. mene su u prvoj trudnoci i vracali sa dabl jer je beba bila manja.

Zanima me koji je najbolji nacin za odstranjivanje dlacica u trudnoci na bikini zoni, da li depilacija voskom, aparatom ili sta vi praktikujete?

Pa, zavisi sta si koristila do sad.
Ako si isla godinama na depilaciju ili koristila aparat, mozes i u trudnoci jer si oguglala na taj bol.
Ako nisi, ne preporucuje se da ides prvi put u trudnoci, narocito ne poodmakloj, ono pred porodjaj, jer je strasno bolno dok ne naviknes, pa se stresas i sokiras bebu. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back